Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020, cu fani în tribună? Discuţia dezvăluită de Răzvan Burleanu, înaintea partidelor de pe Arena Naţională: "Scenarii cu 100% prezenţă"

EURO 2020, cu fani în tribună? Discuţia dezvăluită de Răzvan Burleanu, înaintea partidelor de pe Arena Naţională: "Scenarii cu 100% prezenţă"

EURO 2020

Comentarii

Arena Naţională va găzdui meciurile din Grupa C de la EURO 2020, iar fanii ar putea pătrunde pe stadioanele pe care se dispută turneul final, susţine preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

EURO 2020 s-ar putea disputa cu fani în tribună: "Ar trebui să plecăm de la acest standard, minimum 30%"

Austria, Macedonia de Nord şi Ucraina îşi vor disputa partidele din grupă la Bucureşti. Arena Naţională va găzdui şi o partidă din optimile de finală, iar meciurile ar putea avea spectatori. 

Răzvan Burleanu, care participă la discuţiile cu UEFA, a susţinut că nu se pune problema unei modificări organizatorice. În plus, s-a luat în calcul revenirea fanilor pe arenele de la EURO 2020: 

"Suntem parte din toate discuţiile la nivel UEFA. În momentul de faţă nu s-a discutat un asemenea scenariu (n.r. - să pierdem EURO 2020), dar pot să vă împărtăşesc alte scenarii care s-au discutat în ceea ce priveşte prezenţa spectatorilor pe stadioane.

Scenariile care se discută fac referire la o prezenţă de la 0% până la 100%. UEFA consideră că modelul folosit de Ungaria pentru Supercupa Europei la Budapesta a fost un succes. Şi UEFA transmite un mesaj destul de puternic tuturor ţărilor, că ar trebui să plecăm de la acest standard, minimum 30%, în ceea ce priveşte organizarea EURO 2020. Dar, după cum spuneam, fac parte activ din aceste discuţii", a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: euro 2020romanianationala romanieirazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare