Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Cum a reacţionat presa iberică după eliminarea Spaniei în semifinale: ”Penalty-uri blestemate!”

Euro 2020 | Cum a reacţionat presa iberică după eliminarea Spaniei în semifinale: ”Penalty-uri blestemate!”

EURO 2020

Comentarii

Italia a eliminat Spania în semifinalele Euro 2020.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata , Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţiei.  La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli



Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

Imediat după meci, cotidianul madrilen MARCA a titrat: ”Penalty-uri blestemate!”

Apoi a completat: ”Spania rămâne fără trofeu la Euro 2020. Au ratat Olmo şi Morata, iar Unai Simon nu a mai putut face alte miracole. Am pierdut, dar am câştigat oameni ca Luis Enrique, Pedri sau Dani Olmo. Lucho a fost curajos mereu, nu s-a ascuns şi aproape totul i-a ieşit bine. Chiar dacă nu l-am avut pe Ramos, l-am câştigat pe Laporte. Iar Unai este un portar demn să apere culorile Spaniei. În plus, Pedri este un crack, pe care l-am câştigat pentru un deceniu, în timp ce Olmo a făcut un meci memorabil ” În finală, Italia va întâlni învingătoarea meciului dintre Anglia şi Danemarca, programat miercuri.

Celălalt cotidian din Madrid, AS a notat: ”Am ieşit cu capul sus!”

Jurnalistul Jose Luis Sanchez a explicat: ”Am luptat până la final. În cel mai bun meci de la Euro 20200, Spania a fost eliminată. Am jucat cu pieptul înainte până la loteria penalty-urilor. Un turneu notabil pentru Spania şi Luis Enrique”

”Nu a fost să fie, dar sunte mândri de voi. Vă mulţumim pentru acest Euro” au reacţionat şi cei de la El Chiringuito.

”Cel mai crud adio. Spania a fost eliminată în semifinalele Euro 2020 de Italia” a fost reacţia celor de la El Confidencial, în timp ce Sport.es a scris: ”Spania a fost elminată. Prima semifinală de la Euro, ratată de echipa noastră”

Afla mai multe despre: spaniaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare