Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Cum arată cel mai bun 11 al turneului final al Campionatului European. Trei italieni şi trei englezi au fost selectaţi

Euro 2020 | Cum arată cel mai bun 11 al turneului final al Campionatului European. Trei italieni şi trei englezi au fost selectaţi

EURO 2020

Comentarii

Euro 2020 s-a terminat cu victoria la penalty-uri a Italiei asupra Angliei.

La finalul competiţiei, am aflat şi cel mai bun 11 al turneului, unul din care fac parte trei jucători englezi şi alţi trei jucători italieni. Iată cel mai bun 11 de la Euro 2020:

Portar: Gianluigi Donnarumma

Omul finalei a fost votat drept cel mai bun portar al competiţiei. Noul goalkeeper de la Paris Saint Germain a apărat excelent la turneul final.

Fundaşi: Maehle, Chiellini, Maguire, Shaw

Danezul Maehle s-a impus în lupta pentru postul de fundaş dreapta, în timp ce Luke Shaw a câştigat lupta pentru poziţia de fundaş stânga, una pe care au mai strălucit accidentatul Leonardo Spinazzola, dar şi aripa Germaniei, Gosens. În centrul defensivei şi-a făcut loc cel mai scump fundaş din lume, Harry Maguire, dar şi liderul Italiei, experimentatul Giorgio Chiellini.

Mijlocaşi: Pogba, Xhaka, Chiesa

Dacă prezenţa lui Pogba este cumva surprinzătoare, mulţi dintre specialişti considerând că includerea lui Jorginho era mult mai firească, apariţiile lui Xhaka (Elveţia) şi Chiesa (Italia) sunt o confirmare a turneului final excelent pe care cei doi jucători l-au avut.

Atacanţi: Cristiano Ronaldo, Sterling, Dolberg

Cristiano Ronaldo a rămas golgheterul competiţiei, deşi echipa sa a fost eliminată în optimi. Starul lusitanilor a marcat cinci goluri la acest turneu final, dar are o pasă decisivă în plus faţă de Schick, şi el cu cinci goluri. Raheem Sterling, autor a trei goluri şi noua senzaţie a danezilor, Kasper Dolberg, fac parte din 11-le ideal al Euro 2020.

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare