Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Cum arată optimile de finală de la turneul final. Anglia - Germania este capul de afiş! Ce meci se joacă la Bucureşti

 Euro 2020 | Cum arată optimile de finală de la turneul final. Anglia - Germania este capul de afiş! Ce meci se joacă la Bucureşti

EURO 2020

Comentarii

Rezultatele din Grupa F, înregistrate, miercuri, au stabilit toate echipele calificate în optimile de finală ale Euro-2020.

Germania a obţinut o calificare chinuită în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a remizat, miercuri, acasă, scor 2-2-2, cu Ungaria, în ultima etapă a Grupei F. Franţa vine la Bucureşti pentru optimi (meci cu Elveţia), după ce a remizat, la Budapesta, tot 2-2, cu Portugalia, campioana en-titre, care se califică şi ea, de pe locul 3 al grupei. Ungaria este eliminată dramatic.

Bucureştiul şi-a aflat meciul pe care îl va găzdui, duminică, pe Arena Naţională, în această fază, cel între campioana mondială Franţa şi Elveţia. Meciul va avea loc pe data de 28 iunie.

Cel mai tare duel din optimile de finală este confruntarea dintre Anglia şi Germania. Partida se va juca la Londra, pe data de 29 iunie. Un alt meci extrem de interesant este duelul dintre Belgia şi Portugalia, partidă care va avea loc la Sevilla, pe 27 iunie. Iată programul complet al optimilor de finală al Euro 2020:

27 iunie, Sevilla: Belgia - Portugalia

26 iunie, Londra: Italia - Austria;

28 iunie, Bucureşti: Franţa - Elveţia;

28 iunie, Copenhaga: Croaţia - Spania;

29 iunie, Glasgow: Suedia - Ucraina;

29 iunie, Londra: Anglia - Germania;

27 iunie, Budapesta: Olanda - Cehia;

26 iunie, Amsterdam: Ţara Galilor - Danemarca.

Pentru sferturi, se vor împerechea, în ordine, învingătoarele din meciurile de mai sus.

Afla mai multe despre: euro 2020optimi euro 2020 

viewscnt
Articole similare