Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Declaraţiile lui Chiellini înainte de finala Campionatului European! ”Noi am crezut că Mancini este nebun!” Ce a spus fundaşul Italiei

EURO 2020 |  Declaraţiile lui Chiellini înainte de finala Campionatului European! ”Noi am crezut că Mancini este nebun!” Ce a spus fundaşul Italiei

EURO 2020

Comentarii

Giorgio Chiellini a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre posibilitatea ca Italia să câştige Campionatul European.

Fundaşul lui Juventus a dezvăluit că înainte de începerea turneului final, Roberto Mancini le-a transmis jucătorilor să se gândească la câştigarea Campionatului Europan. Fotbaliştii italieni nu l-au luat în serios pe selecţionerul lor şi au spus că e nebun, deoarece a setat un astfel de obiectiv îndrăzneţ, dar Squadra Azzurra este la un singur pas de a câştiga marele trofeu. 

”Când ne-a spus la început să ne gândim la câştigarea Campionatului European, noi am crezut că Mancini este nebun!”

”Este un vis la care am muncit peste trei ani şi pe care antrenorul ni l-a inoculat până când a devenit o realitate. Când ne-a spus la început să ne gândim la câştigarea Campionatului European, noi am crezut că Mancini este nebun. Acum suntem foarte aproape, la un centimetru distanţă de trofeu”, a spus Giorgio Chiellini, la conferinţa de presă.

Italia a ajuns în finala Campionatului European după ce a trecut în semifinale de Spania, la penalty-uri, iar în marea finală va juca contra selecţionatei Angliei. 

”Sunt foarte greu de bătut”

”Am crezut că în semifinală ne vom duela cu Franţa, nu cu Spania, pentru că francezii erau marii favoriţi. Aveau calităţile necesare şi experienţa internaţională. Am crezut că Franţa este cu un pas în faţa tuturor. M-am gândit că în drumul spre finală ne vom lupta cu Belgia, Franţa şi Anglia.

M-am gândit că Anglia ar fi un candidat serios la câştigarea EURO 2020. Au calitate şi forţă, echipa este solidă şi organizată. Poate nu sunt uşor de urmărit, dar sunt foarte greu de bătut”, a mai spus căpitanul Italiei.

Afla mai multe despre: chiellini-italia-euro 2020 

viewscnt
Articole similare