Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Franţa, principala favorită la câştigarea trofeului: ”E nebunie” Care ar fi singurul punct slab al naţionalei lui Deschamps EXCLUSIV

 Euro 2020 | Franţa, principala favorită la câştigarea trofeului: ”E nebunie” Care ar fi singurul punct slab al naţionalei lui Deschamps EXCLUSIV

EURO 2020

Comentarii

Franţa este considerată de toţi specialiştii marea favorită la câştigarea trofeului Euro 2020.

În studioul Telekom Sport, comentatorul şi jurnalistul Bogdan Cosmescu a analizat primul 11 al naţionalei lui Didier Deschamps.

Chiar dacă s-a arătat impresionat de ceea ce poate oferi naţionala Franţei la nivel de lot la Euro 2020, Bogdan Cosmescu a încercat să găsească şi o slăbiciune în naţionala ”cocoşilor galici”

”M-ar mira prezenţa în primul 11 al lui Rabiot. Cred că este un post pe care au o slăbiciune. Cred că va juca totuşi altcineva acolo, ai nevoie de un mijlocaş ceva mai laborios. Dacă mingea ajunge acolo în faţă e deranj. Am văzut un studiu în Lequipe, au 20 de fundaşi centrali care pot prinde lotul. Au şi un mare avantaj, un antrenor care nu se lasă purtat de val. Ei vor fi atenţi în apărare, iar în faţă e prăpăd. Cea mai mică neatenţie e gol, când ai Mbappe, Benzema sau Griezmann. Are un lot fantastic, dar mai sunt şi alte echipe puternice la acest turneu final. Probabil că este favorită” a spus Cosmescu.

Franţa nu impresionează doar prin lotul extraordinar pe care îl aduce la Euro 2020, ci şi prin jucătorii pe care i-a lăsat acasă.

Telekom Sport a alcătuit un 11-le al celor mai buni fotbalişti care nu au prins lotul naţionalei lui Deschamps. O echipă care l-a impresionat pe Cosmescu:

”E nebunie. Echipa asta se califică din punctul meu de vedere cu punctaj maxim din preliminarii. Deschamps nu are probleme de tactică, cred că are doar probleme în a alege” a spus, mai în glumă, mai în serios, Bogdan Cosmescu.
 

Afla mai multe despre: euro 2020franţa 

viewscnt
Articole similare