Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | În timpul regulamentar a fost erou! Performanţa reuşită de Morata în semifinala contra Italiei

 Euro 2020 |  În timpul regulamentar a fost erou! Performanţa reuşită de Morata în semifinala contra Italiei

EURO 2020

Comentarii

Alvaro Morata a marcat golul egalizator al Spaniei, în semifinala contra Italiei. La loteria penalty-urilor, atacantul lui Juve a ratat însă un penalty decisiv

Era minutul 80, atunci când Alvaro Morata, rezervă contra Italiei, marca golul de 1-1. (Vezi golul aici)

Un gol prin care Alvaro Morata a ajuns la borna 6 goluri marcate la Euro, mai multe decât Fernando Torres spre exemplu.

Totodată, atacantul lui Juventus a devenit primul jucător spaniol care marchează atât la nivel de club, cât şi la nivelul echipei naţionale, pe Wembley.

Morata a fost subiectul unor critici vehemente din partea fanilor, pentru că Luis Enrique l-a preferat mereu, meci de meci, ca titular.

Atacantul spaniol a marcat al 23-lea gol pentru naţionala Spaniei, în 46 de selecţii. Crescut de Real Madrid, Morata a mai jucat pentru Juventus, Chelsea şi Atletico Madrid, iar acum este împrumutat la Juventus Torino. Stagiunea trecută el a marcat 20 de goluri pentru Juventus Torino. Este campion al Italiei, campion al Spaniei, dar şi campion european la U19 şi U21 cu naţionala ţării sale.

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli. Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara, dar au ratat Dani Olmo şi Morata, oamenii care au construit golul egalizator în timpul regulamentar de joc.

Afla mai multe despre: alvaro morata 

viewscnt
Articole similare