Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Deschamps înaintea meciului Franţa - Germania: "Vorbiţi şi cu Joachim Low"

EURO 2020 | Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Deschamps înaintea meciului Franţa - Germania: "Vorbiţi şi cu Joachim Low"

EURO 2020

Comentarii

Selecţionerul naţionalei Franţei, Didier Deschamps, se aşteaptă la un "angajament total" în meciul dintre echipa sa şi cea a Germaniei, ce va avea loc, astăzi, la Munchen în Grupa F e la EURO 2020.

"Nivelul de top înseamnă şi o luptă atletică, vor exista dueluri tari. Germanii sunt pregătiţi pentru asta şi noi la fel. În meciurile de nivel foarte ridicat, evident, tehnica este cea care face diferenţa, dar există întotdeauna un angajament total al celor două echipe, aşa că la fel va fi şi în acest meci", a declarat selecţionerul campioanei mondiale.

Deschamps a vorbit şi despre tripleta ofensivă a adversarilor, Thomas Muller, Serge Gnabry şi Kai Havertz: "Cum să-i blocăm? Întrebaţi-l pe Joachim Low care este planul pentru lui a-i bloca pe ai noştri! Evident, există această calitate individuală, ei nejucând în poziţii fixe.

Calitatea adversarului face să fie un derby, pentru noi, dar şi pentru germani, fiindcă suntem printre cele mai puternice naţionale din Europa" , a spus Deschmaps, care a amintit că echipa sa a început greu Cupa Mondială 2018, ceea ce nu a împiedicat-o să câştige competiţia din Rusia.

Afla mai multe despre: franta 

viewscnt
Articole similare