Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Italia - Ţara Galilor 1-0. Băieţii lui Mancini egalează recordul de meciuri fără înfrângere al ”Squadra Azzurra”

Euro 2020 | Italia - Ţara Galilor 1-0. Băieţii lui Mancini egalează recordul de meciuri fără înfrângere al ”Squadra Azzurra”galerie foto

EURO 2020

Comentarii

Italia a avut parte de un parcurs perfect de grupă la Euro 2020, învingând şi Ţara galilor în ultima partidă, scor 1-0.

Euro 2020 | Italia - Ţara Galilor 1-0 (Pessina 39)

Echipele de start:

  • Italia: Donnarumma - Toloi, Bonucci, Bastoni, Emerson - Pessina, Jorginho, Verratti - Chiesa, Belotti, Bernardeschi
  • Ţara Galilor: Ward - Gunter, Rodon, Ampadu - Roberts, Allen, Morrell, Williams - Bale, Ramsey, James

Min 90+5. S-a încheiat partida.

Min 90+1. Nou intratul Cristante prinde un şut bunde la distanţă, deviat, dar Ward se opune.

Min 88. Belotti iroseşte o nouă şansă pentru italieni! Atacantul primeşte mingea în marginea careului, trimite un şut, dar încercarea sa este prinsă cu uşurinţă de Ward.

Min 76. Ce şansă pentru galezi! O minge a sărit la Bale, în careu, dar voleul său a trecut mult peste, din doar câţiva metri.

Min 65. Ce şansă pentru Italia! O fază bine construită l-a găsit pe Belotti în careu, dar, din câţiva metri, atacantul nu l-a putut învinge pe Ward, care s-a opus cu genunchiul.

Min 55. Roşu pentru galezi! Ampadu este trimis la vestiare, după ce îl calcă inexplicabil pe Bernadeschi.

Min 52. Ce şansă pentru Italia! Bernadeschi trimite un şut de la distanţă, din lovitură liberă, dar încercarea sa loveşte bara şi iese.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 39. Gooool Italia!!! O centrare a lui veratti din lovitură liberă l-a găsit pe Pessina, care a deviat uşor balonul şi l-a trimis în colţul plasei.

Min 29. O nouă centrare ajunge în careul galezilor şi îl găseşte pe Chiesa. italianul trimite un şut spre poarta lui Ward, dar Ampadu deviază salvator.

Min 27. Ce şansă pentru galezi! Un corner îl găseşte pe Gunter în careu, iar lovitura sa de cap trece puţin peste poartă.

Min 24. Ocazie mare pentru Italia!! O greşeală defensivă le oferă mingea băieţilor lui Mancini, iar belotti, ajuns în careu, trimite un şut-centrare care trece prin faţa porţii lui Donnarumma.

Min 15. Emerson driblează spre poartă şi încearcă un şut de la distanţă, dar încercarea sa este prinsă cu uşurinţă de Ward.

Min 12. O primă şansă pentru Italia! Bastoni a trimis o minge lungă spre Belotti, dar, din câţiva metri de poartă, atacantul nu a putut împinge balonul în plasă.

Min 1. A început partida.


Stadion: Olimpico (Roma)
Arbitru: Ovidiu Haţegan (România)

Italia este pe val. Naţionala este liderul grupei A de la EURO, cu 4 puncte, şi este deja calificată în optimi. 

Galezii sunt pe locul doi, cu patru puncte, la trei puncte distanţă de Elveţia, ocupanta locului trei.

Ovidiu Haţegan va arbitra acest meci. Haţegan va fi ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. Polonezul Paweel Gil va fi arbitru VAR, în timp ce asistenţi VAR vor fi François Letexier, Benjamin Pagès şi Pol van Boekel.

Afla mai multe despre: euro 2020italiatara galilor 

viewscnt
Articole similare