Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Jucătorii Ucrainei pleacă încântaţi din România: ”Totul a fost extraordinar în Bucureşti”

EURO 2020 | Jucătorii Ucrainei pleacă încântaţi din România: ”Totul a fost extraordinar în Bucureşti”

EURO 2020

Comentarii

Internaţionalul ucrainean Mikola Şaparenko a declarat că a jucat două meciuri la Bucureşti pe un minunat stadion şi a precizat că tot ce a întâlnit în capitala României a fost extraordinar.

Întrebat dacă ar fi dorit să rămână la Bucureşti şi să joace împotriva Franţei, decât să meargă al Glasgow, unde Ucraina va da piept cu Suedia, Şaparenko a răspuns: "Este un stadion minunat cel pe care am jucat de două ori. Am avut o puternică susţinere din partea fanilor, dar acum trebuie să jucăm pe o arenă diferită. Totul la Bucureşti a fost extraordinar."

Jucătorul echipei Dinamo Kiev a fost întrebat şi dacă antrenorul Mircea Lucescu nu se supără că va întârzia la pregătirile campioanei Ucrainei din cauza participării la Euro-2020.

"Cred că va fi bucuros dacă vom merge mai departe. Ne sună, după fiecare meci suntem în contact. El de asemenea analizează partidele şi ne spune unde am greşit", a răspuns jucătorul de 22 de ani, potrivit ua-football.com.

Ucraina s-a calificat de pe locul 3 al Grupei C şi va evolua în optimi, marţi, la Glasgow, cu Suedia, locul I în Grupa E.

Afla mai multe despre: saparenko 

viewscnt
Articole similare