Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Belgia - Italia 1-2. Elevii lui Mancini, în careul de aşi de la turneul final!

EURO 2020 | Belgia - Italia 1-2. Elevii lui Mancini, în careul de aşi de la turneul final!

EURO 2020

Comentarii

Italia a învins Belgia, scor 2-1, vineri, şi s-a calificat în semifinalele EURO 2020, unde va întâlni Spania.

LIVE TEXT | Belgia - Italia 1-2 (Lukaku 45-pen / Barella 32, Insigne 43)

Echipele de start:

Belgia: Courtois - Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Meunier, Witsel, Tielemans, T. Hazard - De Bruyne, Lukaku, Doku

Italia: Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Verratti, Jorginho, Barella - Chiesa, Immobile, Insigne

Min. 90+5 - Final de meci. Italia se califică în semifinalele EURO 2020 şi va întâlni Spania.


Min. 84 - Ocazie Belgia! Doku driblează din lateral în centru şi trage puternic, dar peste poarta lui Donnarumma.


Min. 70 - Ocazie Belgia! O nouă şansă de gol pentru "Dracii roşii", după o centrare din stânga a lui Chadli. Mingea a trecut pe lângă Lukaku şi nu a putut fi reluată în poartă.


Min. 60 - Ocazie incredibilă Belgia! De Bruyne îi trimite în faţa porţii lui Lukaku, din stânga, atacantul trage, dar Spinazzola are o intervenţie excelentă şi salvează golul!


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză.


Min. 45 - GOOOOOOOOLLLLL BELGIA! Lukaku înscrie din penalty şi reduce din diferenţă!


Min. 43 - GOOOOOOOOOOLLLLLLLL ITALIA! Insigne înscrie un gol fabulos şi face 2-0 pentru Italia.


Min. 32 - GOOOOOOOLLLLLLLLLL ITALIA! Verratti recuperează excelent o minge în apropierea careului Belgiei, îi pasează lui Barella în careu, care trage şi înscrie, fără şanse pentru Courtois.


Min. 27 - Ocazie Italia! Chiesa trage din careu, mingea e deviată, dar Courtois e atent şi respinge.


Min. 21 - Ocazie Belgia! De Bruyne trage în forţă de la marginea careului de 16 metri, Donnarumma are un reflex excepţional şi scoate!


Min. 13 - GOL ANULAT ITALIA! Bonucci înscrie, dar reuşit sa e anulată pentru un ofsaid în prealabil la Chiellini, care deviase mingea.


Min. 1 - A început meciul.


Belgia - Italia este capul de afiş din sferturile de la Euro, două dintre favoritele la câştigarea turneului luptându-se pentru un loc în ultimele patru. Naţionala condusă de Roberto Martinez a avut parte de un parcurs perfect până acum la Campionatul European, iar după eliminarea Portugaliei înfruntă un nou adversar redutabil.

De cealaltă parte, italienii doboară record după record cu forma prin care trec, ultimul meci pierdut de aceştia fiind la finele anului 2018. Însă, împotriva Austriei, naţionala condusă de Mancini şi-a arătat slăbiciunile, iar Belgia va reprezenta, de departe, cel mai dificil adversar înfruntat până acum.

În 22 de întâlniri directe dintre cele două, Italia are palmaresul net superiro, cu 14 victorii. Belgienii au reuşit să se impună de doar patru ori în faţa adversarei de vineri seara, în timp ce patru patride s-au încheiat la egalitate.

Afla mai multe despre: live belgia italiaeuro 2020belgiaitalia 

viewscnt
Articole similare