Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Luis Enrique, după revenirea lui Busquets în naţionala Spaniei: "Jocul lui este un manual practic pentru mijlocaşi"

EURO 2020 | Luis Enrique, după revenirea lui Busquets în naţionala Spaniei: "Jocul lui este un manual practic pentru mijlocaşi"

EURO 2020

Comentarii

Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a avut doar cuvinte de laudă pentru Sergio Busquets, mijlocaşul legitimat la FC Barcelona.

"Jocul lui Busquets este un manual practic pentru mijlocaşi. Cu privire la ceea ce trebuie să facă un pivot în apărare şi în atac. Ştim importanţa pe care o are el pentru grup. Este un jucător destul de neînţeles, este în activitate de mulţi ani şi ne-am săturat să-l vedem (nr. - glumind), dar este unic şi asta este o garanţie veritabilă", a declarat Enrique.

Despre meciul cu Slovacia, în urma căruia Spania a obţinut calificarea în optimile Euro-2020, Enrique a spus că victoria a fost o uşurare pentru el.

"Este evident că sticla bună din pivniţă a fost deschisă, le-am redat bucuria suporterilor, jucătorilor. Şi acum vom lua o altă sticlă din pivniţă şi vom vedea dacă o putem desface şi pe ea. Această victorie este în mod evident o uşurare. Nu doar pentru mine, ci pentru ceea ce înseamnă, să continui să insişti pe aceleaşi concepte de fotbal, astfel putem obţine rezultate. Această victorie vine în cele mai bune momente şi ne pregăteşte pentru ceea ce urmează. Abia aşteptăm să vină ziua de luni (n.r. data meciului împotriva Croaţiei)", a afirmat selecţionerul.

Spania a avut nevoie să ajungă la ultimul meci al grupei (5-0, cu Slovacia) pentru a a obţine prima victorie la actuala ediţie a Campionatului European, după ce a remizat 0-0 cu Suedia şi 1-1 cu Polonia. Cu cele cinci puncte, echiba iberică a terminat pe locul 2, după Suedia (7 puncte) şi va juca în faza optimilor de finală cu Croaţia, la Copenhaga, la 28 iunie.

Afla mai multe despre: spania 

viewscnt
Articole similare