Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Lukaku, pregătit să-l viziteze pe Eriksen la spital înaintea meciului Danemarca - Belgia: "Chiar am vorbit cu antrenorul"

EURO 2020 | Lukaku, pregătit să-l viziteze pe Eriksen la spital înaintea meciului Danemarca - Belgia: "Chiar am vorbit cu antrenorul"

EURO 2020

Comentarii

Romelu Lukaku a declarat că s-a gândit să îl viziteze pe Christian Eriksen la spital, însă a ajuns la concluzia că danezul trebuie în primul rând să fie cu familia în aceste momente.

Întrebat dacă îl va vizita pe Eriksen la spitalul aflat lângă stadion, Lukaku a răspuns: “Am vorbit cu antrenorul, dar cred că Christian trebuie în primul rând să fie cu familia sa în aceste momente. Este cel mai important. El mi-a trimis un mesaj pe Whatsapp pentru a-mi zice că este bine. I-am răspuns să aibă grijă de el. Joi, îi voi mai trimite un mic mesaj”.

Fotbalistul a menţionat că el şi colegii săi nu au avut nevoie de consiliere psihologică după ce i s-a întâmplat lui Eriksen: “Am fost toţi afectaţi de ce i s-a întâmplat lui Christian, mai ales cei care au jucat cu el. Dar vom intra pentru teren pentru a câştiga. Noi nu am avut nevoie de susţinere psihologică. Suntem puternici psihic. În lotul nostru este multă experienţă şi asta se simte.

În plus, ar fi foarte util să învăţăm ce trebuie să facem noi jucătorii. Ceea ce i s-a întâmplat lui Christian arată că numeni nu este ferit. Simon Kjaer a avut o reacţie rapidă şi utilă. Ar trebui toţi să facem cursuri de prim ajutor.

Naţionala Belgiei înntâlneşte Danemarca, astăzi, la ora 19.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, în grupa B a Campionatului European.

Afla mai multe despre: intereriksen 

viewscnt
Articole similare