Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | "Mi-au transmis să-mi moară copiii". Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Morata, după meciurile slabe făcute în grupe

EURO 2020 | "Mi-au transmis să-mi moară copiii". Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Morata, după meciurile slabe făcute în grupe

EURO 2020

Comentarii

Extrem de criticat după ocaziile ratate la meciurile disputate de Spania în faza grupelor la Euro-2020, Alvaro Morata a primit ameninţări din partea fanilor. Atacantul a povestit că i-au fost ameninţaţi soţia şi copiii.

"După meciul cu Polonia, nu am dormit 9 ore. Am primit ameninţări, familia mea a fost insultată, au fost oameni care mi-au transmis că speră să-mi moară copiii... Dar acum sunt bine, poate că în urmă cu mai mulţi ani aş fi fost distrus", a declarat Morata la Cadena Cope.

Morata spune că înţelege criticile, dar nu este de acord cu ameninţările: "Poate că nu mi-am făcut treaba cum trebuie. Înţeleg să fiu criticat pentru că nu am marcat, dar mi-ar plăcea ca oamenii să se pună în locul meu şi să-şi imagineze cum e să primeşti ameninţări, să auzi cum oamenii speră să-ţi vadă copiii morţi... Mă deranjează ce transmit soţiei mele, copiilor mei, toate tâmpeniile".

Spania va evolua contra Croaţiei în optimi la Euro-2020, la 28 iunie, la Copenhaga.

Afla mai multe despre: morataspania 

viewscnt
Articole similare