Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Neuer vs Ter Stegen? Pe cine a ales Panduru, imediat după eliminarea Germaniei de la turneul final EXCLUSIV

Euro 2020 | Neuer vs Ter Stegen? Pe cine a ales Panduru, imediat după eliminarea Germaniei de la turneul final EXCLUSIV

EURO 2020

Comentarii

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Germaniei, în optimi.

Raheem Sterling în minutul 75 şi Harry Kane în minutul 86 au marcat golurile victoriei pentru naţionala Angliei.

Imediat după meci, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a vorbit despre eliminarea Germaniei de la turneul final şi a analizat duelul portarilor Neuer - Ter Stegen:

Panduru a subliniat măcar forma lui Manuel Neuer, cel care era considerat până nu de mult, cel mai bun portar al lumii, nu mai e una la fel de bună:

”Să iei atâtea goluri în patru meciuri, mi se pare mult. Nu ştiu dacă putea să facă mai mult Neuer la gol. Dar el tot timpul făcea mai mult. Neuer era portarul acela care apăra mingile alea pe care nu le apăra nimeni. El aşa a făcut diferenţa. De ce îmi place de ter Stegen? Pentru că atunci când scapi singur cu el, stă într-un aşa fel în poartă, încât nici a doua bară nu e prea liberă...practic trebuie să tragi într-un metru de poartă” a explicat Panduru la Telekom Sport.

După ce a eliminat Germania, Anglia va juca în sferturi cu învingătoarea din ultima partidă a optimilor, Suedia - Ucraina, întâlnire care are loc tot marţi, de la ora 22.00, la Glasgow.

sursa foto: Bleacher Report

Afla mai multe despre: manuel neuermarc andre ter stegeneuro 2020 

viewscnt
Articole similare