Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Oamenii din spatele turneului final. Tinerii voluntari care se asigură că meciurile de la Bucureşti se desfăşoară în cele mai bune condiţii VIDEO

Euro 2020 | Oamenii din spatele turneului final. Tinerii voluntari care se asigură că meciurile de la Bucureşti se desfăşoară în cele mai bune condiţii VIDEO

EURO 2020

Comentarii

Tinerii voluntari români fac toate eforturile ca meciurile de la Bucureşti să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

 Turneul final era programat să aibă loc între 12 iunie şi 12 iulie vara trecută, dar se va derula acum, din cauza pandemiei de coronavirus între 11 iunie şi 11 iulie 2021. La competiţie vor lua parte 24 de echipe, iar cele 51 de meciuri se vor disputa în 11 oraşe diferite din Europa.

Franţa - Elveţia se joacă la Bucureşti

Meciul din optimile Campionatului European, dintre Franţa şi Elveţia înteţeşte şi mai mult munca voluntarilor care se ocupă de organizarea partidelor de la Arena Naţională:

”Ne pregătim în zonele de mobility makers, care se ocupă de serviciile spectatorilor şi de asemnea zona de venue operations voluntees. Vom avea mai mulţi voluntari pentru această zonă, aceste departamente, din cele 24 unde avem voluntari activi” a mărturisit Andrei Angelescu.

Uefa a fost foarte strictă în regulile aplicate pentru partidele de la Bucureşti. Participarea ca voluntar la Campionatul European a născut mari dorinţe printre tinerii din capitală.

”Visul meu este să particip la organizarea unei finale de Liga Campionilor. În trecut am fost refuzată, dar fără a avea în CV implicarea la un asemnea turneu, aşa cum s-a întâmplat acum” a spus Florina Ionete.

Aici ai tot ceea ce trebuie să ştii despre Campionatul European 2020 care se dispută în mai multe ţări. Programul competiţiei, fazele eliminatorii, loturile echipelor participante şi rezultate în timp real.

Afla mai multe despre: voluntari români 

viewscnt
Articole similare