Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 27 noiembrie 2021. Trei favorite pentru cota 2.27

Biletul Zilei din 27 noiembrie 2021. Trei favorite pentru cota 2.27

Pariuri sportive

Comentarii

Sâmbătă avem parte de câteva meciuri foarte dezechilibrate, aşa că mergem la sigur şi am ales trei partide care în mod normal nu vor produce surprize.

Deschidem biletul cu partida din Liga 1 dintre Rapid Bucureşti şi Mioveni. Bucureştenii sunt favoriţi, au terminat turul sezonului regulat pe un loc de play-off, aşa că au planuri mari şi în a doua jumătate a campionatului. Din acest motiv, mergem cu încredere pe 1X, şansele ca Mioveni să plece cu mai mult de punct din această deplasare fiind minime. Cota pentru acest pronostic este 1.27.

Biletul Zilei din 27 noiembrie 2021. Trei favorite pentru cota 2.27

Cote bune, oferte profitabile şi bonusuri pariuri online găsiţi în fiecare articol pregătit special de experţii noştri, care au o rată de câştig de cel puţin 80%.

Ne mutăm în Premier League, unde Liverpool vine după o victorie spectaculoasă în faţa celor de la Arsenal, aşa că moralul este excelent pentru jucătorii lui Klopp. Southampton este departe de echipa care impresiona în urmă cu ceva ani, aşa că şansele să vedem altceva decât o victorie a cormoranilor sunt minime. Cota pentru un succes al lui Liverpool este 1.31.

Biletul Zilei din 27 noiembrie 2021. Trei favorite pentru cota 2.27

Vă plac jocurile cu sloturi? Atunci nu mai staţi pe gânduri şi profitaţi de bonusuri pacanele de neratat pe care le puteţi găsi în articolele de pe site-ul nostru.

Închidem biletul cu partida din Serie A dintre Venezia şi Inter, unde mergem fără mari emoţii pe un succes al oaspeţilor, care au reuşit în cursul săptămânii să se impună şi în Liga Campionilor. Cota pentru 2 solist este 1.38.

Împreună, toate meciurile de pe biletul zilei oferă o cotă totală de 2.27, care poate dubla o sumă interesantă în acest weekend.

Biletul Zilei 27.11.2021

  • Rapid – CS Mioveni 1X @ 1.27
  • Liverpool – Southampton 1 @ 1.31
  • Venezia – Inter 3 @ 1.38
  • Curs final: 2.31

Afla mai multe despre: luuk de jong 

viewscnt
Articole similare