Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Pronosticurile lui Panduru pentru meciurile din optimi: ”Dacă nimeresc tot, până în finală, trebuie să-mi dai 1 milion de euro!” Ce a spus expertul Telekom Sport

EURO 2020 | Pronosticurile lui Panduru pentru meciurile din optimi: ”Dacă nimeresc tot, până în finală, trebuie să-mi dai 1 milion de euro!” Ce a spus expertul Telekom Sport
Comentarii

Campionatul European din această vară a ajuns în fazele eliminatorii ale optimilor de finală.

Din optimi, au reuşit să se califice în sferturi deja 3 echipe. Danemarca a dat de pământ sâmbătă cu Ţara Galilor, scor 4-0, iar Italia a ajuns în prelungiri cu Austria, dar a mers mai departe, după ce a învins cu 2-1.

Duminică, Cehia a mai produs încă o surpriză şi a eliminat-o pe Olanda, scor 2-0, la capătul unui meci în care fundaşul lui Juventus, de Ligt, a văzut cartonaşul roşu, după ce arbitrajul video a intervenit. 

Basarab Panduru, a fost prezent în studioul emisiunii Euro Center şi a analizat meciurile rămase din optimile de finală ale Campionatului European. 

”Dacă nimeresc tot, până în finală, trebuie să-mi dai 1 milion de euro” a glumit Panduru, la Euro Center

Pronosticurile lui Basarab Panduru pentru meciurile din optimi de la EURO

Belgia - Portugalia

”Vrei să mă curăţ din seara asta, nu? Să nu nimeresc din prima. Merg pe Belgia. Nu-mi place că joacă Thorghan Hazard în stânga. O poţi face cu o echipă slabă, dar nu cu o echipă bună, pentru că el nu ştie să se apere bine. Cum te aperi la Bernardo Silva?”

Franţa - Elveţia

”Merg pe Franţa! Asta pentru că Elveţia mi se pare slabă”

Croaţia - Spania

”Aş merge pe Spania. Dar nu mai văd jucători de clasă acolo. Morata ar trebui să fie rezervă”

Suedia - Ucraina

”Aş zice Suedia. Nu mi-a plăcut Ucraina. Sunt destul de periculoşi, dar nu am văzut nimic impresionant. Zinchenko nu mi-a plăcut deloc. O văd mai calculată pe Suedia, cu acel 4-4-2 bine aşezat în teren”

Anglia - Germania

”Nu ştiu. Ce m-ar face să mă duc spre Germania? Să mă duc spre Anglia? Are un fotbal aşa impresionant la turneul ăsta care să te facă să crezi că o să bată Germania? Eu cred că germanii au picat bine cumva pe tablou, pentru că dacă elimini Anglia, poţi să te duci în finală. Cine câştigă aici, s-ar putea să se ducă până în finală. E o nimereală, sincer. Merg pe Anglia”

Afla mai multe despre: basarab panduru-euro 2020 

viewscnt
Articole similare