Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Replica englezilor după scandalul penalty-ului obţinut de Sterling! Ce au descoprit la golul marcat de Denamerca

EURO 2020 | Replica englezilor după scandalul penalty-ului obţinut de Sterling! Ce au descoprit la golul marcat de Denamerca

EURO 2020

Comentarii

Anglia a ajuns în finala Campionatului European după ce s-a impus cu 2-1, în prelungiri, contra selecţionatei Danemarcei.

Victoria a fost obţinută graţie unui penalty controversat obţinut de Raheem Sterling. Kane a ratat în primă fază lovitura de la 11 metri, dar mingea a ricoşat tot la el şi a trimis-o în poartă. Englezii vor jucă prima finală a unui turneu de top după 55 de ani. 

Mai multe voci au spus că arbitrul olandez, Danny Makkelie, nu a luat o decizie bună, iar Sterling a fost pus la zid pentru simulare. După acest scandal, insularii au descoperit că golul marcat de danezi nu trebuia acordat.

Mikkel Damsgaard a deschis scorul cu primul gol marcat din lovitură liberă de la acest turneu final, dar reuşita s-ar fi produs în condiţii neregulamentare. Mai mulţi jucători danezi nu ar fi respectat un articol din Legile jocului stabilite de FIFA. 

Jucătorii echipei care atacă trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 1 metru faţă de adversari!

”Când trei sau mai mulţi jucători ai echipei care se apără formează un zid la lovitura liberă, jucătorii echipei care atacă trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 1 metru faţă de adversari până când mingea este pusă în joc”, se arată în articolul invocat de englezi. 

Anglia a reuşit până la urmă să se califice în finală şi va juca marele meci al Campionatului European contra selecţionatei Italiei, care a trecut de Spania, în semifinală, la loviturile de la 11 metri. 

Afla mai multe despre: anglia-danemarca-euro 2020 

viewscnt
Articole similare