Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Schimbare de planuri pentru naţionala Belgiei din cauza situaţiei COVID-19 din Rusia. Ce decizie au luat reprezentanţii federaţiei

EURO 2020 | Schimbare de planuri pentru naţionala Belgiei din cauza situaţiei COVID-19 din Rusia. Ce decizie au luat reprezentanţii federaţiei

EURO 2020

Comentarii

Belgia şi-a modificat planurile de călătorie pentru ultimul meci din Grupa B a EURO 2020, din cauza situaţiei COVID-19 din Rusia, a anunţat luni Federaţia Belgiană de Fotbal (RBFA), citată de Reuters.

În primul său meci, disputat sâmbătă, Belgia a învins Rusia cu 3-0, dar a sosit în la Sankt Petersburg doar cu o zi înainte, iar duminică a revenit la Bruxelles.

Belgia, după meciul de marţi cu Danemarca, de la Copenhaga, urma să călătorească la Sankt Petersburg şi să petreacă trei zile în oraşul de pe Neva pentru a pregăti partida cu Finlanda de luni 21 iunie.

Însă oficialii belgieni au decis ca echipa să revină acasă, în cantonament la Tubize, la 25 de km sud de Bruxelles, după jocul de la Copenhaga, şi să zboare la Sankt Petersburg cu o zi înaintea duelului cu finlandezii.

''În timpul şederii noastre recente la Sankt Petersburg am trăit experienţa că petrecerea a câtorva zile în străinătate la hotel, într-un mare oraş în timpuri de pandemie şi găsirea unui teren de antrenament devine mult mai complexă şi dificilă decât înainte. Federaţia belgiană a fost forţată să ia această decizie pentru a-şi proteja jucătorii şi staff-ul. Prin urmare, jucătorii se vor antrena la Tubize, într-un mediu mult mai sigur faţă de COVID-19 şi în cele mai bune condiţii posibile. Deoarece Sankt Petersburg va organiza trei meciuri suplimentare, terenul de antrenament de la stadionul Petrovski va suferi mai mult, ceea ce ar putea juca un rol cheie în pregătirea jocului cu Finlanda'' , se arată în comunicatul RBFA.

Sankt Petersburg a primit organizarea unor meciuri suplimentare, după ce oraşul Dublin s-a retras din organizarea EURO 2020 în luna aprilie.

Afla mai multe despre: belgia 

viewscnt
Articole similare