Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Spania - Polonia 1-1. Morata şi Lewandowski au înscris golurile de pe La Cartuja

EURO 2020 | Spania - Polonia 1-1. Morata şi Lewandowski au înscris golurile de pe La Cartuja

EURO 2020

Comentarii

Spania şi Polonia se vor duela în a doua rundă a grupelor de la Euro 2020. Partida va începe de la ora 22, pe Estadio de la Cartuja, din Sevilla, şi poate fi urmărit în format live text pe telekomsport.ro.

LIVE TEXT | Spania - Polonia 1-1 (Morata 25 / Lewandowski 54)

Echipele de start:

  • Spania: Simon - Llorente, Laporte, Torres, Alba - Koke, Rodri, Pedri - Moreno, Morata, Olmo
  • Polonia: Szczesny - Bereszynski, Glik, Bednarek - Jozwiak, Moder, Klich, Puchacz - Swiderski, Zielinski - Lewandowski

Min. 90+5 - Final de meci.

Min. 57 - Penalty ratat Spania! Moreno trage în bară din penalty, apoi Morata ratează cu poarta goală!

Min 54 - GOOOOOL POLONIA! Lewandowski înscrie cu capul, după o centrare din dreapta!

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 45. Gerard Moreno primeşte o centrare perfectă pe jos, în careu, dar acesta trimite inexplicabil pe lângă din câţiva metri.

Min 42. Dublă ocazie pentru Polonia! Swiderski prinde un şut incredibil de la distanţă, dar încercarea sa loveşte bara. Mingea sare la Lewandowski, iar atacantul trimite direct în Unai Simon din câţiva metri.

Min 35. Lewandowski trimite o centrare în faţa porţii, Swiderski o ajunge, dar trimite inexplicabil epste din câţiva metri.

Min 34. Gerard Moreno execută o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri de poartă, dar încercarea sa trece puţin pe lângă.

Min 25. Goool Spania!! Un şut slab al lui Moreno se transformă în centrare, iar Morata se strecoară în spatele apărării şi trimite în poartă.

Min 6. Klich primeşte mingea la 30 de de metri de poartă spaniolilor, avansează puţin şi trimite un şut de la distanţă, care trece însă peste poartă.

Min 1. A început partida.


Spania şi Polonia se vor duela în a doua rundă a grupelor Euro 2020. Ambele selecţionate au început cu stângul această ediţie a Campionatului European, spaniolii nereuşind să o învingă pe Suedia, sau măcar să marcheze, în timp ce polonezii au fost învinşi de cea mai slab cotată naţională din grupă, Slovacia.

Lewandowski era văzut ca vedeta Poloniei şi unul dintre favoriţii pentru Gheata de Aur de la Campionatul European, însă atacantul lui Bayern a dezamăgit la debutul la Euro 2020. Acesta nu a avut parte de acelaşi serviciu precum la club şi nu a pus aproape deloc în pericol poarta adversă, Linetty marcând unicul gol al polonezilor.

În 10 partide directe dintre cele două, Spania are palmaresul clar superior. Ibericii au reuşit să se impună de opt ori, în timp ce polonezii au câştigat doar o dată, cu 2-1, în urmă cu 41 de ani.

 

Afla mai multe despre: euro 2020live spania poloniaspaniapolonia 

viewscnt
Articole similare