Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Ucraina - Macedonia de Nord 2-1! Echipa lui Shevchenko se impune la Bucureşti, după un final de meci nebun

EURO 2020 | Ucraina - Macedonia de Nord 2-1! Echipa lui Shevchenko se impune la Bucureşti, după un final de meci nebungalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Ucraina s-a impus în faţa Macedoniei de Nord cu scorul de 2-1.

LIVE TEXT | Ucraina - Macedonia de Nord 2-0 (Yarmolenko 29, Yaremchuk 34) // (Alioski 56)


Echipele de start:

  • Ucraina: Bushchan Karavayev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko Shaparenko, Stepanenko, ZinchenkoYarmolenko, Malinovskyi, Yaremchuk
  • Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Velkovski, Musliu – Nikolov, Ademi, Spirovski, Alioski – Bardi – Pandev, Elmas

Min 90. Final de meci! Ucraina se impune în partida de la Bucureşti!

Min 84. Ratare imensă Ucraina! Malinovskyi nu reuşeşte să înscrie de la 11 metri!

Min 83. Penalty pentru Ucraina! Arbitrul acordă lovitură de la 11 metri după intervenţia VAR!

Min 68. Ocazie Macedonia de Nord! Trajkovski trage un şut din afara careului, dar portarul advers respinge mingea!

Min 65. Ocazie mare Ucraina! Malinovskyi trage un şut puternic din careu, dar mingea este apărată de portarul macedonean.

Min 56. GOOOOOL Macedonia de Nord! Alioski nu reuşeşte să înscrie de la 11 metri, dar mingea ricoşează tot la el şi o trimite în poartă! 

Min 55. Penalty pentru Macedonia de Nord!

Min 47. Ocazie Macedonia de Nord. Ademi urcă excelent şi ajunge la finalizare, trage din interiorul careului, dar Buschchan salvează in-extremis.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 38. Goool anulat Macedonia! Pandev primeşte o pasă într-o poziţie avansată şi înscrie cu o scăriţă, dar reuşita sa este anulată pentru offside.

Min 34. Goool Ucraina!! Yaremchuk primeşte o pasă perfectă în spatele apărării şi, singur cu portarul, trimite la colţul scurt şi în plasă.

Min 29. Goool Ucraina!! Băieţii lui Shevchenko execută perfect o schemă din corner, mingea este deviată cu călâiul, ajunge la Yarmolenko, iar căpitanul ucrainean înscrie.

Min 28. O pasă genială a lui Malinosvki îl găseşte pe Yarmolenko în careu, dar încercarea sa de scăriţă e parată. 

Min 17. O centrare este trimisă în careul Ucrainei, balonul ajunge la Elmas, îl loveşte în tibie şi trece puţin pe lângă poartă.

Min 8. Malinovski primeşte mingea în marginea careului şi trimite un şut cu pământul, dar portarul se opune. Va fi corner.

Min 1. A început partida.


Ucraina şi Macedonia de Nord vor deschide a doua rundă a Campionatului European în grupa C, cu un duel pe Arena Naţională. Ambele formaţii au pierdut în debutul de la Euro, 3-2 cu Olanda şi 3-1 cu Austria respectiv, şi vor spera că pot obţine trei puncte pentru a se apropia de calificare.

În patru partide dintre cele două formaţii, ucrainenii au reuşit să se impună de două ori, în timp ce macedonenii au câştigat doar un meci. Deşi băieţii lui Andriy Shavchenko este mult mai bine cotată, spiritul de luptă al Macedoniei de Nord ar putea pune reale probleme Ucrainei.

Întrucât şi patru dintre cele şase echipe de pe pzoiţia a treia din grupe se califică mai departe, şi doar o victorie în prima fază a turneului poate obţine calificarea. Astfel, cele două formaţii vor lupta din răsputeri, ştiind că este cea mai bună şansă pentru ambele echipe să obţină cele trei puncte.

Afla mai multe despre: euro 2020ucraina macedonia de norducrainamacedonia de nord 

viewscnt
Articole similare