Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | VIDEO | La pas prin Bucureşti, de la aeroport, cu trenul pe linia specială şi până la Arena Naţională. GHID complet pentru suporterii străini care vor veni în România

EURO 2020 | VIDEO | La pas prin Bucureşti, de la aeroport, cu trenul pe linia specială şi până la Arena Naţională. GHID complet pentru suporterii străini care vor veni în România

EURO 2020

Comentarii

EURO 2020 are loc în perioada 11 iunie - 11 iulie, iar patru partide se dispută şi pe Arena Naţională, din Bucureşti.

Până să aflăm ce echipe vor juca în optimile de finală, suntem siguri de prezenţele reprezentativelor Austriei, Ucrainei şi Macedoniei de Nord pe Arena Naţională. Cum vizita suporterilor străini este acum permisă, Andrei Dumitru şi George Tănase au plecat de la Aeroportul Henri Coandă şi au pregătit un tur special pentru fanii celor trei naţionale care vor evolua la Bucureşti.

EURO 2020, pe Arena Naţională

România nu va creşte gradul de ocupare al Arenei Naţionale, de 25 la sută, la meciurile din faza grupelor Euro-2020, a anunţat ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak.

"În şedinţa Comitetului Interministerial de coordonare şi organizare a EURO 2020, am decis ca cele trei meciuri din grupe să se desfăşoare cu spectatori în limitele a 25 la sută din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale, deci să nu mai creştem această limită. Vom face acest lucru doar în cadrul meciului din optimi, unde vom putea merge până la 50 la sută.

Am luat această decizie şi în acord cu recomandările UEFA, pentru a nu periclita planurile de securitate prin acceptarea unui procent mai mare de spectatori. După cum ştiţi, accesul pe Arena Naţională la meciurile EURO 2020 se face cu biletul de meci şi brăţara de acces, care se obţine de la o serie bine stabilită de centre medicale, în urma prezentării dovezilor de imunizare anti-COVID-19 sau a testării rapide.

Urmează să clarificăm detaliile legate de eventualele facilităţi acordate deţinătorilor de bilete, voluntarilor şi personalului de organizare pe transportul CFR (ruta Aeroportul Henri Coandă – Gara de Nord Bucureşti) şi pe liniile de metrou. La acest moment, aceştia beneficiază de gratuitate pe liniile STB", a scris Novak pe Facebook.

România va găzdui patru meciuri din cadrul Euro-2020.

Programul partidelor de pe Arena Naţională este următorul:

Grupa C

  • Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de Nord;
  • Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de Nord;
  • Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – Austria;

Optime de finală

  • Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare