Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Europa, şocată de nebunia din Backa Topola - FCSB 6-6 (4-5 după penalty-uri)! Ce reacţii a avut presa internaţională după un meci istoric: "O nebunie de care fotbalul european îşi va aminti"

Europa, şocată de nebunia din Backa Topola - FCSB 6-6 (4-5 după penalty-uri)! Ce reacţii a avut presa internaţională după un meci istoric: "O nebunie de care fotbalul european îşi va aminti"

FCSB

Comentarii

Presa din Serbia a vorbit la superlativ despre meciul dintre Backa Topola şi FCSB, scor 6-6 (4-5 după penalty-uri), din turul secund preliminar al Europa League. Thrillerul a ajuns şi în atenţia mai multor publicaţii mari din Europa.

Backa Topola - FCSB 6-6  (Milicevic 11, Duronjic 13, Antonic 51, Tomanovic 95, Tumbasevic 106 / Fl. Coman 25, Man 50, 62, 102, R. Ion 93, Ad. Petre 107)

FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

L'Equipe: "Meci cu 12 goluri între Steaua Bucureşti şi Topola". "Backa Topola a fost aproape de o performanţă senzaţională, luptând până la capăt deşi juca zece contra 11 şi apoi nouă contra 11", a comentat jurnalul parizian. "Scenariul s-a răsucit nebuneşte în prelungiri. Steaua a condus de două ori şi a fost mereu egalată. 6-6". "Totul s-a decis la penaltyuri. Dennis Man, autorul unei triple, a înscris golul decisiv al românilor”

Telegraf: "12 goluri, două cartonaşe roşii şi un final trist pentru TSC, care a fost eliminată la loviturile de departajare. Jucătirii lui Zoltan Sabo merită felicitaţi după efortul depus. Backa Topola a părăsit dramatic Europa League, după 120 de minute în care s-au marcat 12 goluri, iar soarta partidei a fost decisă la loteria penalty-urilor".

RTV: "La Zenta s-a jucat unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie! Backa Topola a fost eliminată după un meci cu 12 goluri şi două cartonaşe roşii. FCSB a evoluat fără 9 fotbalişti, care au fost infectaţi cu COVID-19. Întregul staff este de asemenea infectat.

FCSB va juca cu Slovan Liberec în turul următor, în timp ce Backa Topola iese cu fruntea sus din prima aventură europeană. Gazdele au rezistat incredibil în 9 oameni, reuşind să înscrie două goluri".

Sportske.net: "Un meci ireal cu 12 goluri, TSC a căzut la loviturile de departajare în dublă inferioritate numerică. Dacă nu te-ai uitat, ai ratat multe. Trebuie să notăm că FCSB abia a strâns jucătorii pentru foaia de joc, din cauza cazurilor pozitive de coronavirus".

Sport.blic.rs: "Un final tragic al basmului. A fost o rapsodie cu TSC şi Steaua (n.r. - FCSB) de care Europa va vorbi mulţi ani de acum înainte. Au fost marcate 12 goluri, iar echipa din Serbia a fost frântă în prelungiri, cu doi jucători în minus. Topola merită respectul întregii Europe şi se va scrie despre ei mult timp de acum". 

Mozzartsport.com: "Ohh... Ce a făcut TSC! O nebunie de care fotbalul european îşi va aminti: 6-6 şi 4-5 la loviturile de departajare. A fost nebunie în dimineaţea meciului, nebunie seara şi va fi nebunie peste noapte şi puţini vor dormi la Senta şi la Bucureşti după meciul spectaculos dintre TSC şi FCSB"

FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, antrenorul principal Anton Petrea fiind testat pozitiv cu coronavirus. FCSB a înregistrat în ultimele zile mai multe cazuri de Covid-19, fiind găsiţi infectaţi jucătorii Andrei Miron, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru, dar şi câţiva oficiali şi membri ai stafului tehnic. Ca urmare a tuturor acestor cazuri, FCSB a avut în Serbia doar trei rezerve: Petre, Ion şi Horşia.

Afla mai multe despre: backa topola fcsbfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare