Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

European încheiat pentru Laura Moisă! Handbalista nu se va mai putea alătura lotului României

European încheiat pentru Laura Moisă! Handbalista nu se va mai putea alătura lotului României

Handbal

Comentarii

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, Laura Moisă nu va mai putea evolua pentru naţionala României de handbal la turneul final din Danemarca.


Jucătoarea noastră a primit un nou rezultat pozitiv la testul RT PCR efectuat în cursul zilei de marţi, astfel că ea nu se va mai putea alătura echipei României la turneul final din Danemarca.

EHF a reiterat în anunţul de luni regulile de respectare pentru protocoalele sanitare impuse de pandemia de coronavirus şi a precizat că ”membrii delegaţiilor care au fost testaţi pozitiv se supun unei carantine de şapte zile, iar apoi se pot întoarce în ţările de provenienţă”.

Potrivit EHF, orice persoană infectată nu mai poate lua parte la turneul final în nicio fază, astfel că şi extrema dreapta Laura Moisă este obligată să se întoarcă în ţară, după şapte zile de carantină. Laura Moisă a primit rezultat pozitiv la testarea din urmă cu o săptămână, când delegaţia României a intrat în Danemarca.

Forul european a mai precizat că avertismentele sunt singulare, iar o altă încălcare a regulilor protocolului sanitar va duce la expulzarea ”automată” şi retragerea acreditărilor la turneul final.

Afla mai multe despre: laura moisă 

viewscnt
Articole similare