Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eveniment special la Constanţa! Halep, paradă în oraşul natal! Mii de oameni au venit s-o vadă: ”Îmi doresc o medalie la Jocurile Olimpice!”

Eveniment special la Constanţa! Halep, paradă în oraşul natal! Mii de oameni au venit s-o vadă: ”Îmi doresc o medalie la Jocurile Olimpice!”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep îşi prezintă, sâmbătă, la Constanţa, trofeul de la Wimbledon, la bordul unui autobuz etajat, după care în Piaţa Ovidiu va avea loc un spectacol în cinstea fostului număr 1 mondial, în cadrul căruia jucătoarea de tenis va avea parte de mai multe surprize.

UPDATE | ”Vin cu drag în Constanţa, va fi mereu oraşul meu de suflet! Avem un oraş frumos! Nu aş mai vrea să plec de aici. Mă bucur că este alături de mine şi nepoţica mea, n-a mai fost până acum prezentă alături de mine la astfel de evenimente. Îmi doresc o medalie la Jocurile Olimpice. La asta mă gândesc cel mai mult. Acolo mă concentrez”, a spus Simona Halep.

Mii de persoane o urmăresc străzile din Constanţa  pe Simona Halep, aflată într-un atuobuz etajat, în care se află mai mulţi copii. Fanii îi scandează numele de-a lungul traseului.

Autobuzul etajat va circula pe traseul bulevardul Tomis, Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Ovidiu.

În Piaţa Ovidiu este programat un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar de la ora 17.30 Simona Halep va urca pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu unde va avea parte de multe suprize.

Miercuri, Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pe data de 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Afla mai multe despre: simona halepconstanta,  

viewscnt
Articole similare