Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Evenimentul anului în România! Ilie Năstase a stabilit data nunţii. Surpriză totală! Cine va fi naşul şi unde va avea loc marea petrecere

EXCLUSIV | Evenimentul anului în România! Ilie Năstase a stabilit data nunţii. Surpriză totală! Cine va fi naşul şi unde va avea loc marea petrecere

Tenis

Comentarii

Ceea ce părea iniţial a fi doar un simplu zvon de presă a devenit certitudine. Da, Ilie Năaste se însoară din nou. Iar evenimentul în sine se anunţă a fi unul de-a dreptul spectaculos.

Telekom Sport a aflat în exclusivitate data nunţii lui Ilie Năstase. După mai multe opţiuni pe care le avea la dispoziţie, ultima fiind data de 8 august, în cele din urmă Ilie Năstase a stabilit ca nunta lui cu Ioana să aibă loc pe data de 17 august. La mare. Mai precis în staţiunea Mamaia.

Locaţia aleasă pentru organizarea petrecerii este plaja din faţa luxosului complex de apartamente Caelia. Un complex în care chiar fostul mare jucător de tenis deţine un apartament cu vedere la mare. Naşul de cununie va fi Viorel Păunescu împreună cu soţia acestuia.

”Ilie este un fenomen. Este fabulos. Nu mă vor surprinde cererile lu”

Cel care deţine în momentul de faţă plaja Caelia este fostul mare fotbalist Ciprian Marica. Acesta a reconfirmart data nunţii fostului număr mondial din tenis, declarându-ne în exclusivitate că nu  ştie care vor fi cerinţele lui Ilie legate de organizarea acestui eveniment.

Eu mă văd aproape zilnic cu Ilie, dar nu am discutat încă pe tema acestui eveniment. Ilie este un fenomen. Este fabulos. Aşa că nu mă vor surprinde cererile lui”, a precizat Ciprian Marica pentru telekomsport.ro. Până în clipa de faţă se ştie doar că Ilie şi-ar dori ca toţi invitaţii să vină îmbrăcaţi în ţinute de culoare albă.

Inivitaţi de top din lumea sportului

Printre invitaţii lui Ilie Năstase la nunta lui s-ar putea afla nume top din sportul românesc şi nu numai precum: Simona Halep, Ion Ţiriac, Manssour Bahrami, Andrei Pavel, Gică Hagi, Giovanni Becali, Gigi Becali, Nadia Comăneci, Camelia Potec, Florin Segărceanu şi enumerarea ar putea continua. Cert este însă un lucru: lista invitaţilor va fi una foarte lungă. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe