Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Everton a confirmat cine va fi antrenorul echipei în meciul cu Arsenal, din weekend

Everton a confirmat cine va fi antrenorul echipei în meciul cu Arsenal, din weekend

Premier League

Comentarii

Duncan Ferguson a fost numit antrenor interimar la Everton după ce Marco Silva a fost demis la începutul lunii decembrie. Între timp, presa engleză a scris că Everton s-a înţeles cu Carlo Ancelotii. Clubul englez a anunţat cine va sta pe bancă la meciul din weekend, împotriva celor de la Arsenal.

Everton a anunţat printr-un comunicat oficial că echipa va fi condusă de Duncan Ferguson şi la meciul de sâmbătă, cu Arsenal. În vârstă de 47 de ani, Ferguson a jucat 274 de meciuri pentru "caramele", pentru care a înscris 73 de goluri. 

Everton este pe locul 16, însă nici adversarii lor din Premier League nu o duc mai bine. Arsenal este pe 10 şi la rândul ei, are un antrenor interimar, în persoana lui Freddie Ljungberg. 

În perioada petrecut la echipă, Ferguson a obţinut o victorie cu Chelsea, dar şi un egal cu Manchester United. 

CARLO ANCELOTTI VA FI NOUL ANTRENOR AL LUI EVERTON

Tehnicianul Carlo Ancelotti va prelua echipa Everton în aceste zile, anunţă presa engleză. El îl va înlocui pe Marco Silva, demis la 5 decembrie.

Ancelotti va semna până în 2024, fiind însoţit de fiul său Davide, de preparatorul fizic Francesco Mauri şi de nutriţionistul Mino Fulco.

În vârstă de 60 de ani, Ancelotti a fost de la Napoli, la 11 decembrie.

Afla mai multe despre: duncan fergusoneverton 

viewscnt
Articole similare