Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evoluţia lui George Puşcaş, analizată la rece de presa britanică. Ce notă a primit internaţionalul român la finalul primului sezon în Anglia

Evoluţia lui George Puşcaş, analizată la rece de presa britanică. Ce notă a primit internaţionalul român la finalul primului sezon în Anglia

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a terminat Championship cu Reading pe locul 14, deşi la începutul ligii secunde din Anglia obiectivul era promovarea în Premier League.

Getreading.co.uk a analizat evoluţia întregului lot al lui Reading, format din 32 de jucători, iar internaţionalul român a fost notat cu 7.

George Puşcaş este cel mai scump transfer din istoria echipei britanice. Vârful naţionalei României a fost achiziţionat de la Inter pentru 8 milioane de euro. Jurnaliştii englezi i-au reproşat că nu este constant şi că a ratat multe ocazii clare de gol.

"Numărul de goluri reuşit nu arată deloc rău pentru primul sezon al lui Puşcaş în fotbalul englez. Transferul atacantului de la Inter Milano, în vara anului trecut, a adus aşteptări mari în rândul fanilor lui Reading.

După ce a marcat în Cupa Ligii, contra lui Wycombe, şi a reuşit o dublă împotriva lui Cardiff, acasă, inclusiv o reuşită care candidează pentru golul sezonului, părea că nu mai există nicio limită pentru el.

Totuşi, nu a reuşit să menţină acest nivel din startul sezonului şi a avut probleme în ceea ce priveşte constanţa. A arătat că are calitate în mai multe momente, iar asta s-a demonstrat la sfârşitul lunii noiembrie, când a reuşit un hat-trick superb, în doar cinci minute, contra lui Wigan.

Cele şapte goluri din ultimele sale 15 meciuri nu sunt de neglijat, însă aşa cum s-a întâmplat şi în restul sezonului, a oferit o senzaţie de frustrare în timpul jocurilor. Pasele greşite pe care le-a primit, combinate cu finalizarile sale slabe, i-au determinat pe fani să nu fie convinşi în totalitate de cel mai scump transfer din istoria clubului", a scris publicaţia britanică.

Puşcaş a jucat 42 de meciuri în tricoul lui Reading, a înscris 14 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Afla mai multe despre: george puscasreadinganglia 

viewscnt
Articole similare