Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evoluţii încântătoare pentru Ianis la FC Viitorul. Căpitanul constănţenilor este cel mai eficient jucător din primul eşalon al României în 2018

Evoluţii încântătoare pentru Ianis la FC Viitorul. Căpitanul constănţenilor este cel mai eficient jucător din primul eşalon al României în 2018

Farul Constanța

Comentarii

Cu 4 goluri şi 4 pase de gol reuşite în cele opt partide oficiale disputate pentru FC Viitorul în acest an, Ianis Hagi este, la doar 19 ani, cel mai eficient jucător din primul eşalon al României în 2018.

Forma foarte bună pe care o traversează acesta a ajutat campioana României să aibă o linie de clasament de invidiat în acest an: 5 victorii, 2 remize şi o singură înfrângere (golaveraj: 10-4).

”Trecem printr-o perioadă foarte bună, sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie, avem acum două meciuri foarte importante acasă cu  CFR şi după aceea cu FCSB şi sper să scoatem maximum din ele”, a spus tânărul jucător al Viitorului.

4 goluri şi 4 pase decisive

”Primul meu gând când m-am întors acasă a fost să îmi ajut echipa pentru că asta e cel mai important. Fotbalul este un sport colectiv şi individual nu poţi să obţii nimic fără echipă.

Mereu m-am gândit să joc pentru echipă, pentru colegi şi normal că într-un final o să ieşi şi tu în evidenţă dacă îţi faci treaba pe teren. Mă bucur că suntem acolo, suntem sus, câştigăm cât mai multe meciuri şi sper să o ţinem pe linia asta”, a spus Ianis Hagi pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: ianis hagifc viitorulliga 1,  

viewscnt
Articole similare