Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evra, totul despre Cristiano Ronaldo: ”Dacă te invită la masă acasă la el, spune nu!” Ce i-a oferit portughezul de mâncare

Evra, totul despre Cristiano Ronaldo: ”Dacă te invită la masă acasă la el, spune nu!” Ce i-a oferit portughezul de mâncare

Campionate

Comentarii

În timpul unui interviu acordat pentru ITV Sport, Patrice Evra a dezvăluit mai multe experienţe trăite alături de Cristiano Ronaldo. Aceştia au împărţit vestiarul celor de la Manchester United.

Alimentaţia lui Cristiano: ”Sfatul meu este că atunci cand eşti invitat de Ronaldo la el acasă, spune nu. Am fost într-o zi după antrenament, eram obosit şi pe masă avea doar salată, pui şi apă. Fără sucuri”.

După mancare mai mult antrenament

Evra a povestit că după masă acesta a început să se joace cu o minge, francezul nici nu terminase de mancat, Ronaldo îi ceruse să facă un schimb de pase, apoi să meargă la piscină pentru înot. Acesta a mai declarat despre Roanldo că este ca o maşinărie, se antrenează tot timpul.

Cristiano un caştigător: ”A jucat ping pong contra lui Ferdinand şi Rio a caştigat. Am început să ţipăm şi Cristiano a fost deranjat de înfrangere. Şi-a cumpărat o masă de ping pong pentru a se putea antrena acasă. După două săptămani de antrenamemt a reuşit să-l învingă pe Ferdinand în faţa tuturor. Aşa este Cristiano...nu mă surprinde că vrea să caştige mai multe baloane de aur, vrea să caştige Mondialul”.

articol scris de Diana Bostan


 


 


 

Afla mai multe despre: cristnano ronaldoevrapovesti 

viewscnt
Articole similare