Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Excepţional! Impecabil”. Fotbalistul care a surprins pe toată lumea în partida FCSB - Universitatea Craiova 3-0 | EXCLUSIV

”Excepţional! Impecabil”. Fotbalistul care a surprins pe toată lumea în partida FCSB - Universitatea Craiova 3-0 | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-0, sâmbătă seară, în Ghencea, într-o partidă din etapa a 8-a a Superligii.

Cele trei goluri ale ”roş-albaştrilor” au fost marcate de către Darius Olaru (min. 13 şi 45) şi Risto Radunovic (min. 21).

Valentin Creţu, meci perfect contra Universităţii Craiova

Unul dintre cei mai buni jucători ai ”roş-albaştrilor” a fost fundaşul dreapta Valentin Creţu (34 de ani), cel despre care, acum două săptămâni, se ştia că a rămas liber de contract.

Fotbalistul nu a mai plecat de la FCSB, iar sâmbătă seară a făcut un meci excelent împotriva unui adversar de calibru, aşa cum cum este Alexandru Mitriţă.

Inimosul Creţu a alergat precum un maratonist, a respins tot ce era de respins, a băgat osul când a fost cazul, a greşit centrările în modul caracteristic, însă un întreg stadion i-a scandat numele, cum rar i s-a întâmplat de-a lungul carierei sale.

Prezenţi în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin au catalogat evoluţia lui Valentin Creţu ca fiind una de excepţie.

Creţu? Excepţional! Excepţional. Habar n-am dacă a stat, a plecat, s-a antrenat, nu s-a antrenat

La un moment dat trage un sprint din partea stângă în partea dreaptă. Vine din spatele lui Mitriţă, îi ia mingea, pleacă cu ea. Se tăvăleşte pe acolo, face semne la suporteri pentru că-i place şi lui...

Băi, frate, omul ăsta nici nu zici că a fost dat afară. Ai impresia că a acum a apărat. Ce şi-a găsit echipă? A fost excepţional.

Când el aleargă atâta, mai vrem şi centrări? Păi, el nu le-a dat de când juca pe la Rapid. Ce să mai dea acum? Nu o să dai. Dacă toată viaţa vrei să dai cu latul centrare, nu o ridici niciodată. Rar poate. Dar n-ai ce să-i reproşezi. E impecabil!”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În 35 de ani (n.r. - 34), nu i-a strigat nimeni numele. Astăzi i-a strigat numele un stadion întreg. Îţi dai seama? Din momentul ăla a fost turbo”, a completat şi Andrei Vochin.

  • Valentin Creţu se află la FCSB din vara lui 2019, după o ultimă experienţă la Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: fcsb - universitatea craiovabasarab panduruvalentin cretu 

viewscnt
Articole similare