Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Excepţional!". Pe făraş la FCSB, i-a luat ochii lui Mihai Stoica în derby-ul cu Farul. Răsturnare de situaţie | EXCLUSIV

"Excepţional!". Pe făraş la FCSB, i-a luat ochii lui Mihai Stoica în derby-ul cu Farul. Răsturnare de situaţie | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a lăudat doi jucători de la FCSB la o zi după derby-ul Farul - FCSB 0-1, decis de un penalty controversat dictat de arbitrul Sebastian Colţescu. Oficialul "roş-albaştrilor" nu s-a ferit de cuvinte.

Victoria FCSB cu Farul, de la Ovidiu, l-a făcut pe Mihai Stoica să rostească multe cuvinte de laudă. Jucătorii care i-au luat ochii sunt David Miculescu (22 de ani), pe care s-au plătit 1,7 milioane de euro, şi un nume-surpriză din lotul echipei.

Mihai Stoica, impresionat după victoria din derby-ul Farul - FCSB 0-1: "A intrat şi a jucat excepţional"

Este vorba despre Mihai Lixandru (22 de ani), revenit la FCSB din împrumutul la CS Mioveni. Mijlocaşul a fost trimis pe teren în repriza a doua cu Farul, iar evoluţia sa l-a încântat pe Mihai Stoica. Lixandru a fost la un pas să plece de la "roş-albaştri" în perioada de mercato din vară.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a spus despre Lixandru că "a intrat şi a jucat excepţional" contra Farului. Mijlocaşul a fost trimis în teren în minutul 69, în locul lui Octavian Popescu, pentru a "betona" şi mai bine echipa în drumul către succes.

"Vreau să remarc evoluţia a doi jucatori care au venit de pe bancă. David Miculescu, care este la cel mai bun meci de cand s-a transferat, a jucat bine si defensivă. Şi Lixandru, care mulţi se aşteptau să îl vadă plecat, a intrat şi a jucat excepţional", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Crescut la echipa mare a FCSB, Mihai Lixandru a jucat sub formă de împrumut la Viitorul Tg. Jiu, Gaz Metan sau CS Mioveni, însă acum a primit o şansă să arate ce poate în tricoul "roş-albaştrilor", deşi era de aşteptat să plec în vară după a jucat foarte puţin.

Mihai Lixandru a făcut parte din lotul echipei naţionalei U21 a României la EURO 2023 sub 21 de ani, disputat şi în România.

  • 27 de minute a jucat Mihai Lixandru la FCSB în toate competiţiile actualului sezon, în patru partide

Afla mai multe despre: fcsb mihai lixandrufcsb david miculescufarul fcsbderby farul fcsbmihai lixandru fcsb 

viewscnt
Articole similare