Experiențe împreună.
You are here:

Excesele care l-au dus pe Eugen Neagoe la un pas de tragedie: "A băut zeci de cafele şi a ajuns la trei pachete de ţigări pe zi"

Excesele care l-au dus pe Eugen Neagoe la un pas de tragedie: "A băut zeci de cafele şi a ajuns la trei pachete de ţigări pe zi"

Dinamo București

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova. Printre motivele care au contribuit la stopul cardio-respirator s-ar număra şi excesele făcute de tehnician în ultimele zile.

"A băut zeci de cafele în ultimele zile şi-a ajuns la trei pachete de ţigări pe zi", au dezvăluit apropiaţii antrenorului, potrivit site-ului doardinamo.ro.

Conform aceleiaşi surse,  lui Neagoe nu i s-a montat, momentan, niciun stent, a fost dus la etajul 5 al spitalului la secţia de cardiologie, sub atenta îndrumare a medicilor. A putut să vorbească, se ştie deja că a întrebat cât s-a terminat scorul şi ce fac jucătorii. La el au intrat doar soţia lui, fetiţa de 17 ani, dar şi Florin Prunea când s-a întors de la meci.

Eugen Neagoe, în stare stabilă

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

"Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune", a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

Oficialul U Craiova Silvian Cristescu l-a vizitat pe Neagoe l-a spital şi a spus că tehnicianul dinamovist a suferit un preinfarct.

"Deocamdată i s-au făcut investigaţii, este stabil, i s-a făcut o coronarografie, nu s-a descoperit nimic deocamdată, va rămâne sub observaţie două zile. Era adormit, nu puteam să vorbim cu el. A fost preinfract. Familia o să rămână cu el la noapte. Eu l-aş sfătui să ia o pauză. Prima dată m-am speriat, dar mi-a spus masorul nostru că e în afara oricărui pericol. Mă speriasem că de ce nu pleacă ambulanţa, până nu l-au stabilizat, nu a plecat ambulanţa", adeclarat Papură.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

În imaginile difuzate de Telekom Sport s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. El a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.

viewscnt
Articole similare