Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "O lovitură de imagine!". Cum a comentat Rodion Cămătaru numirea lui Mutu la FCU Craiova şi ce a răspuns când a fost pus să aleagă între echipa lui Mititelu şi a lui Rotaru

EXCLUSIV | "O lovitură de imagine!". Cum a comentat Rodion Cămătaru numirea lui Mutu la FCU Craiova şi ce a răspuns când a fost pus să aleagă între echipa lui Mititelu şi a lui Rotaru

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Rodion Cămătaru (62 de ani), legendă a Universităţii Craiova, a comentat numirea lui Adrian Mutu (42 de ani) ca antrenor la FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu. "Cami" a spus că îi e greu să se pronunţe în privinţa identăţii adevăratei Craiova, dintre echipele lui Mititelu şi Rotaru.

Cămătaru a spus că Mititelu Jr. şi conducerea echipei oltene au dat o lovitură de imagine prin aducerea lui Adrian Mutu la FCU Craiova şi a spus că el crede foarte mult în antrenorul Mutu. Fostul atacant a comentat şi subiectul identităţii adevăratei Universitatea Craiovei, dacă ar fi să aleagă dintre cele două, echipa lui Mititelu şi echipa lui Rotaru.

"Începe în forţă, cu o lovitură de imagine. Din generaţia noastră nu e nimeni acolo, e o lovitură de imagine. Îmi place Adi Mutu, l-am cunoscut la comisia tehnică, la tineret, îmi place stilul lui. E deştept şi merită o şansă. A arătat valoare la echipa naţională de tineret, eu cred în stilul lui. Cred că Mutu se va impune. Bănuiesc că şi înainte de a semna a pus condiţii. Cred că a condiţionat venirea anumitor jucători.

E delicat subiectul, dar în sensul fotbalului e foarte frumos. Va fi foaret interesant. Nu ştiu cum va fi, dar va fi frumos. Lumea va fi împărţită. E greu de spus cine e Universitata Craiova, nu că mi-ar fi frică, E vorba de pe cine întrebi", a spus Rodion Cămătaru.

Adrian Mutu e noul antrenor al FCU Craiova

Selecţionerul Adrian Mutu a părăsit echipa naţională under 21 şi a preluat conducerea tehnică a nou-promovatei în prima ligă FC U Craiova.

"Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea 1948! <Briliantul> a semnat un contract pe 2 ani cu Ştiinţa!", a anunţat gruparea patronată de Adrian Mititelu, pe Facebook.

În vârstă de 42 de ani, Mutu, 77 de selecţii ca jucător şi 35 de goluri la echipa naţională, a mai antrenat la nivel de cluburi pe FC Voluntari şi echipa de tineret a grupării Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.

El a preluat naţionala de tineret în 2019 şi a calificat-o la turneul final al Campioantului European din acest an. Tricolorii "mici" nu au trecut de faza grupelor la turneul final, deşi au fost neînvinşi şi au acumulat cinci puncte, clasându-se după Olanda şi Germania.

Afla mai multe despre: rodion camatarufcu craiovamutuantrenorexclusiv 

viewscnt
Articole similare