Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exclus din lot, Ronaldo Deaconu a recunoscut conflictul cu Jorge Costa. "Unul dintre portughezi a tratat superficial antrenamentul şi ne-am certat. Lucrurile au degenerat"

Exclus din lot, Ronaldo Deaconu a recunoscut conflictul cu Jorge Costa. "Unul dintre portughezi a tratat superficial antrenamentul şi ne-am certat. Lucrurile au degenerat"

Fotbal

Comentarii

Doi dintre ce mai importanţi jucători ai celor de la Gaz Metan Mediaş, Ronaldo Deaconu şi Dumitru Cardoso au fost lăsaţi în afara lotului pentru meciul cu Viitorul, din etapa a 15-a din Liga 1.

Se pare că cei doi fotbalişti au intrat într-un conflict deschis cu antrenorul echipei, Jorge Costa, iar portughezul nu pare discus facă concesii. I-a exclus din lot chiar dacă sunt doi dintre cei mai în formă jucători ai echipei.

Coincidenţă sau nu, Cardoso şi Deaconu sunt doriţi de primele trei clasate din Liga 1: FCSB, Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Nu ar fi exclus ca în această pauză competiţională cei doi să părăsească formaţia din Mediaş.

Ronaldo Deaconu a vorbit în cadrul emisiunii Football Look, de pe Look Sport, despre ce s-a întâmplat exact între el ţi antrenorul portughez.

"Ieri la antrenament, un portughez a tratat şedinţa superficial şi ne-am certat, iar de acolo lucrurile au degenerat. Am fost scoşi din lot amândoi. Eu am avut cel mai mult de suferit, pentru că el oricum nu juca prea mult. Eu cu mister am avut la început o relaţie foarte bună, dar de trei meciuri nu ne mai înţelegem la fel, iar acum am fost scos din echipă, din motive care nu au fost clare. Şi în această seară, fără să fie vina mea, am fost scos din lot.

Sezonul acesta a fost unul foarte bun pentru mine, nu vreau să spun ce am discutat cu mister. Comportamental  nu a fost o problemă, pentru că am caracter şi nu e vorba despre asta. Mister mi-a spus că trebuie să fiu altfel ca şi căpitan, ca să ieşim din această situaţie neplăcută. Acum m-a scos din lot.

Şi cu Dumitru au fost ceva probleme, dar el are şi ceva probleme medicale, cred că şi din acest motiv nu e în lot. Şi el a avut acum câteva etape un conflict cu mister. Nu e greu să relaţionezi cu el (n.r.: Jorge Costa), dar de câteva meciuri lucrurile s-au mai complicat. Probabil şi din cauza rezultatelor nu foarte bune, dar eu îi doresc baftă în meciuri.

Nu e vorba de faptul că preferă jucătorii portughezi”, a spus Ronaldo Deaconu la Fotbal Look de pe Look Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare