Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 2019 de coşmar pentru un fotbalist de la FCSB: „Vreau să uit acest an”

EXCLUSIV | 2019 de coşmar pentru un fotbalist de la FCSB: „Vreau să uit acest an”

FCSB

Comentarii

Aristidis Soiledis a fost unul dintre fotbaliştii transferaţi de FCSB care au confirmat în 2019. Mai mult, vicecampioana României este şi singura echipă pentru care grecul a marcat în Liga 1.

Din păcate, grecul nu s-a putut bucura pe deplin de golul înscris în poarta Viitorului. Tătăl lui Soiledis a decedat la scurt timp după victoria roş-albaştrilor de la Ovidiu, scor 2-0.

Fie că a fost folosit pe postul său de bază, fundaş stânga sau fundaş central, Aristidis Soiledis a devenit un jucător important al FCSB-ului, jucând 12 meciuri în toate competiţiile.

Grecul de 28 de ani a ajuns la FCSB în luna august a acestui an. Roş-albaştrii l-au cumpărat de la Botoşani în schimbul a numai 75 de mii de euro.

„(2019 este un an de uitat?)
Tot anul vreau să îl uit, pentru familia mea, pentru tot ce s-a întâmplat. Ca fotbalist, totul a fost corect şi bun în 2019, dar în rest nu mi-a fost deloc bine, aşa că vreau să uit acest an. 

(Ce aşteptări ai de la următorul an?)
În primul rând, să fiu sănătos şi eu şi familia mea. În rest, cred că vom avea puterea, ca echipă, să devenim campioni. Trebuie să luptăm pentru asta până la final”
, a declarat Soiledis, în exclusivitate pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: soiledisfcsb 

viewscnt
Articole similare