Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 22 de jucători, infectaţi cu COVID-19! Clubul din play-off-ul Ligii 1 care a fost decimat: "DSP a dat decizia de interdicţie a continuării activităţii"

EXCLUSIV | 22 de jucători, infectaţi cu COVID-19! Clubul din play-off-ul Ligii 1 care a fost decimat: "DSP a dat decizia de interdicţie a continuării activităţii"

Superliga

Comentarii

Liga 1 e din nou lovită de COVID-19. Manager-ul clubului Sepsi, Cornel Sfaiţer, a susţinut că 22 de jucători din club au fost depistaţi pozitiv, iar Direcţia De Sănătate Publică Covasna a interzis activitatea sportivă a echipei.

Sepsi, lovită de COVID-19! 22 de jucători, depistaţi pozitiv

Partida de marţi, dintre FC Argeş şi Sepsi, a fost amânată, din cauza cazurilor de COVID-19. Oaspeţii nu au putut alinia 13 jucători de câmp, iar Cornel Sfaiţer a venit cu ultimele detalii din cadrul lotului antrenat de Leo Grozavu: "N-am mai putut să gestionăm lucrurile după vacanţa de iarnă şi la momentul ăsta suntem într-o situaţie foarte delicată. În primă fază au fost patru cazuri de COVID-19, când am revenit din vacanţă, după care patru jucători, nouă jucători, încă nouă, din păcate, au mai fost depistaţi azi pozitiv. 

22 de jucători sunt. Având şi doi suspendaţi, doi accidentaţi, n-am putut alinia cei 13 jucători de câmp pentru deplasarea de la Piteşti, conform protocolului", a declarat Cornel Sfaiţer, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Inclusiv Leo Grozavu a fost depistat pozitiv, în urmă cu câteva săptămâni, dar antrenorul a scăpat de virus. Acum, Sepsi încearcă să gestioneze situaţia în vederea meciului cu Poli Iaşi, de pe 5 februarie: "Leo Grozavu e acasă, e mult mai bine, sperăm să-l avem cât mai repede lângă băieţi, pentru că băieţii au nevoie în momentele astea dificile, avem nevoie să-i incurajăm. Sperăm să nu avem cazuri mai dificile ca jucătorii să nu se poată antrena.  

Vom vedea până joi, până pe 4 februarie. DSP Covasna a dat decizia de interdicţie a continuării activităţii. Sunt jucători care revin la pregătire, au revenit patru azi, trei vor reveni luni. N-am avut cum să punem pe foaie minimum de jucători", a mai spus oficialul lui Sepsi.   

Cazurile de COVID-19 au venit cum nu se poate mai rău pentru Sepsi. Echipa e pe locul al patrulea, cu 33 de puncte, cu şase mai multe decât FC Botoşani, care e prima echipă în afara zonei play-off-ului. 

 

Afla mai multe despre: sepsicovid-19coronaviruscornel sfaiterd 

viewscnt
Articole similare