Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 3 jucători dintr-o lovitură la FCSB. Sunt mutările lui Gigi Becali pentru titlu şi Europa. A reuşit şi afacerea care părea imposibilă. ULTIMA ORĂ

EXCLUSIV | 3 jucători dintr-o lovitură la FCSB. Sunt mutările lui Gigi Becali pentru titlu şi Europa. A reuşit şi afacerea care părea imposibilă. ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a retras din viaţa publică, dar continuă să-şi facă treaba la clubul pe care-l finanţează. Recent, omul de afaceri a reuşit să obţină acordul a trei jucători importanţi în privinţa contractului cu FCSB. Noile salarii ale fotbaliştilor variază între 18-20.000 de euro.

FCSB rămâne în top-ul salariilor din Liga 1 acordate fotbaliştilor, acolo unde se luptă cu CFR Cluj şi, mai nou, cu Dinamo, care a adus câţiva fotbalişti, care au primit contracte uriaşe pentru nivelul Ligii 1. Recent, Gigi Becali a reuşit trei mutări importante la FCSB. 

Probleme la FCSB! Echipa lui Gigi Becali riscă să intre în insolvenţă: ce datorie are de plătit

Cei 3 fotbalişti de la FCSB convinşi de Gigi Becali să semneze

Salariile la FCSB au revenit la normal la începutul acestui sezon. Pe perioada întreruperii competiţiilor, Gigi Becali a luat decizia de a tăia la jumătate încasările lunare ale fotbaliştilor, în timp ce alţii au fost băgaţi în şomaj tehnic. În schimb, au venit şi măririle la FCSB, după perioada grea. 

Beneficiarii sunt Florin Tănase, Florinel Coman şi Dennis Man, conform informaţiilor furnizate de Giovanni Becali. Cei mai importanţi fotbalişti din atacul FCSB au fost recompensaţi de omul de afaceri. 

Gigi Becali le-a oferit contracte între 18-20.000 de euro, iar aceştia au acceptat, automat, şi prelungirea înţelegerii: "Lui Tănase i-a mărit contractul, lui Coman, lui Dennis Man. Le-a mărit contractele. Câştigă 18-20 de mii de euro. Hai să fim serioşi, mă, frate! Sunt bani pentru România, corect? Pentru nivelul României e foarte mult. Să facă în aşa fel încât să ia milioane de euro", a declarat vărul lui Gigi Becali, Ioan, în cadrul emisiunii "Sport Report".  

În urmă cu un an, finanţatorul FCSB anunţa că îi pregăteşte lui Florin Tănase un salariu de 20.000 de euro lunar, dacă echipa se califică în grupele Europa League. În cazul unei calificări în grupele Champions League, căpitanul ar fi urmat să fie remunerat cu 50.000 de euro. 

Adrian Petre a primit la Cosenza ceea ce nu a găsit la FCSB. "El este un tip sensibil"

Florin Tănase s-a răzgândit şi a acceptat oferta lui Gigi Becali după două refuzuri

Poate cel mai important răspuns primit de Gigi Becali a venit din partea căpitanului FCSB, Florin Tănase, care, recent, a fost convocat şi la naţionala României de Mirel Rădoi. 

În ultima perioadă, au apărut informaţii conform cărora fotbalistul a refuzat două propuneri venite din partea finanţatorului FCSB. Florin Tănase a luat în calcul un posibil transfer, după patru ani petrecuţi la echipă. Tănase mai avea contract cu FCSB doar până în vara anului următor, dar Gigi Becali a rezolvat şi acest aspect cu reînnoinea înţelegerii. 

Clubul din Serie A a cerut transferul vedetei de la CFR Cluj. Gigi Becali a intrat pe fir şi a dat lovitura la FCSB

FCSB poate pierde trei jucători dacă Gigi Becali nu le propune prelungirea 

După ce Florin Tănase a semnat şi a ieşit de pe lista jucătorilor care pot pleca liberi de contract de la FCSB, Gigi Becali mai are de luat câteva hotărâri. 

Aristidis Soiledis, Alexandru Stan şi Gabriel Enache mai au contracte cu FCSB doar până la finalul acestui sezon. Recent, şi Valentin Creţu a bătut palma cu Gigi Becali, în privinţa unui nou contract. 

Urmăriţi integral emisiunea cu Ioan Becali, de pe Telekom Sport 1, aici!

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comandennis mangigi becali transferurifcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare