Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 30 de milioane pentru Dennis Man şi Florinel Coman. Gigi Becali dă marea lovitură!

EXCLUSIV | 30 de milioane pentru Dennis Man şi Florinel Coman. Gigi Becali dă marea lovitură!galerie foto

FCSB

Comentarii

Fostul internaţional român, Dorin Goian a acordat un interviu în exclusivitate pentru www.telekomsport.ro. Printre subiectele abordate, ”Goe” a vorbit şi despre fosta sa echipă.

În interviul acordat colegului nostru Eduard Zelgin, Dorin Goian a atacat şi subiectul FCSB. Fostul internaţional, acum în vârstă de 39 de ani, este un nume important în istoria recentă a roş-albaştrilor.

Dorin Goian are 43 de meciuri în Cupele Europene pentru formaţia roş-albastră, club pentru care a evoluat între 2004 şi 2010. În total, Goian are 154 de meciuri pentru fosta Steaua şi 15 goluri marcate.

Este de două ori campion al României cu formaţia patronată de Gigi Becali, câştigător al Supercupei României şi seminfinalist al Cupei UEFA în stagiunea 2005-2006, cea mai importantă performanţă al unui club din România în ultimii 20 de ani.

Goian a comentat actualitatea de la FCSB, a vorbit la superlativ despre Dennis Man şi Florinel Coman şi a explicat care este suma reală la care Gigi Becali poate spera că o poate obţine pentru cele două staruri ale echipei sale.


- Dacă tot ai adus vorba de FCSB, echipa cum ţi s-a părut în ultima vreme?
- Mie mi-a plăcut echipa cu Vintilă anul trecut după eliminarea din Europa. Anul ăsta, 2020, nu a mai mers jocul. Nu înţeleg!

- Toată lumea avea aşteptări mai mari de la Man şi Coman…
- Şi Man şi Coman sunt jucători tineri de mare valoare. Pentru mine Man este cel mai valoros jucător din România. Iar Coman este mai constant în evoluţii şi evoluţii constant crescătoare. Şi Morutan este de mare valoare, dar constanţa face diferenţa.

- Valorează ei preţurile visate de patron?
- Da! Dar cu o singură condiţie, sau mai multe de fapt! FCSB-ul să prindă grupele europene, să meargă mai departe în primăvară europeană, să aibe expunere! Să ajungi titular la echipa naţională! Aici te vede lumea că eşti bun nu da nimeni atâţia bani pe ţine dacă te vede cu FC Voluntari, FC Târgovişte sau Academia Clinceni. No way aşa!

- El vorbeşte 30 de milioane de euro pentru fiecare…
- Păi aşa este Gigi, el spune un preţ pentru a obţine altul. Vrea 30 de milioane sau 20 de milioane să vină o varianta de vânzare pe 10 sau 12 milioane de euro. Şi aşa, repet! Fără expunere şi evoluţii bune în Europa, poate să uite!

Eduard Zelgin      

 

Afla mai multe despre: gigi becalidorin goianflorinel comandennis man 

viewscnt
Articole similare