Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 47% dintre români îl vor preşedintele FRF pe Gică Popescu! "Dacă ar fi oamenii cei care ar vota ar fi simplu..."

EXCLUSIV | 47% dintre români îl vor preşedintele FRF pe Gică Popescu! "Dacă ar fi oamenii cei care ar vota ar fi simplu..."

Fotbal

Comentarii

Gică Popescu a comentat pentru TelekomSport rezultatele sondajului Avangarde, realizat la jumătatea acestei luni, în cadrul căruia la întrebarea "Cine credeţi dumneavoastră că ar trebui să fie preşedintele FRF?", 47% au răspuns "Gică Popescu" şi doar 1% "Răzvan Burleanu".

"Din păcate, nu votează oamenii la preşedinţia FRF. Dacă ar fi fost aşa, în 2005 aş fi avut peste 90 la sută. Atunci eram doar două persoane care candidam, eu şi Mircea Sandu, dar, repet, nu oamenii sunt cei care votează. Pe noi, foştii fotbalişti, oamenii ne iubesc, ei îşi doresc să-i vadă pe oamenii care le-au adus bucurii făcând ceva pentru fotbal. Dacă ar fi ei cei care ar vota ar fi simplu, dar o fac alţii, membrii afiliaţi", a declarat Popescu în exclusivitate la Telekom Sport.

Popescu nu l-a iertat nici pe Răzvan Burleanu sfătuindu-l "să plece, să nu mai continue fiindcă ar face rău fotbalului. De ce? E simplu, n-a făcut nimic. S-a preocupat numai de propria imagine. Un preşedinte care vine la o conferinţă de presă şi nu e capabil să răspundă spontan, ci are nevoie de răspunsuri scrise din partea departamentului de comunicare, acela nu poate fi preşedinte! Nu poate să conducă o asemenea instituţie, înseamnă că nu are limbaj fotbalistic, nu înţelege fenomenul. Dacă tu vii cu răspunsuri pregătite înseamnă că altcineva conduce federaţia, nu tu, şi atunci tu, Burleanu, cine eşti? El de fapt se pregăteşte pentru altceva, cred că pentru o carieră politică. Cu fotbalul n-are nicio treabă. E chiar paralel".

Afla mai multe despre: gica popescurazvan burleanufrfscandaldeclaratiiexclusiv 

viewscnt
Articole similare