Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A ajuns Gigi Becali la fundul sacului? Decizie foarte ciudată luată de patronul FCSB. Nici la echipele mici nu se mai întâmplă aşa ceva

EXCLUSIV | A ajuns Gigi Becali la fundul sacului? Decizie foarte ciudată luată de patronul FCSB. Nici la echipele mici nu se mai întâmplă aşa ceva

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a luat o decizie ciudată: FCSB nu-şi mai face în vară cantonamentele în străinătate. Este o premieră în istoria recentă a fotbalului românesc.

Patronul FCSB înregistrează o premieră în istoria recentă a clubului. Din informaţiile Telekom Sport, vicecampioana României nu-şi va mai desfăşura cantonamentele în străinătate, un lucru de neconceput până acum. Cei de la FCSB şi-au creionat programul pentru pauza de vară şi Mihai Teja a fost informat că va fi nevoit să facă stagiul de pregătire în România.

Astfel, echipa se va reuni pe 10 iunie, după care jucătorii se vor antrena timp de 4-5 zile în cantonamentul pe care FCSB îl are în Berceni. Apoi, echipa va urca la munte, lângă Braşov, unde a fost şi în vara trecută. Aici urmează să-şi desfăşoare ultima parte a cantonamentului.

Este o premieră în epoca Gigi Becali la FCSB şi o decizie care lasă mult loc de discuţii. Mai ales că în ultima perioadă au apărut informaţii că omul de afaceri din Pipera vrea să reducă investiţiile în club, dacă nu va prinde grupele cupelor europene.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare