Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A ascuns FCSB testele pozitive de COVID? Ioan Andone ridică un mare semn de întrebare: "Te gândeşti la multe! Mă mir că nu ne-a anunţat Liga"

EXCLUSIV | A ascuns FCSB testele pozitive de COVID? Ioan Andone ridică un mare semn de întrebare: "Te gândeşti la multe! Mă mir că nu ne-a anunţat Liga"

Superliga

Comentarii

Ioan Andone (61 de ani), managerul de la FC Voluntari, a ridicat un semn de întrebare, în direct la Telekom Sport, după ce focarul de COVID-19 izbucnit la FCSB imediat după partida pierdută la Voluntari, 1-2 cu echipa lui Mihai Teja.

FCSB a anunţat, la mică distanţă de meciul pierdut cu FC Voluntari (1-2), că şapte oameni din cadrul clubului, printre care antrenorul Toni Petrea, Thomas Neubert şi jucătorul Andrei Miron, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19 la ultimul test efecuat. În direct la Telekom Sport, legat de acest subiect, Ioan Andone a ridicat un semn de întrebare şi a spus că nu întelege de ce FCSB nu a anunţat cazurile de COVID-19 înainte de meci, pentru că anunţaseră LPF în prealabil.

"Nu am ştiut. Trebuiau să anunţe liga. Nimeni nu a ştiut. Singurul cu care am stat, de la distanţă, a fost Vali Argăseală. Eram cu măşti pe faţă. Trebuia să ne spună, că aşa era corect. De ce nu ne-au anunţat? Dar mă mir că nu ne-a anunţat Liga, că am înţeles că ei au anunţat Liga. Trăieşti cu teamă pentru meciul următor, cu Craiova. Antrenorul e în regulă? Jucătorii sunt în regulă? Te gândeşti la multe. Sunt lucruri care nu sunt în regulă", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Focar de COVID-19 la FCSB!

FCSB are un adevărat focar de COVID-19 la echipă. După ce, în primă fază, au fost raportate şapte cazuri pozitive de Coronavirus, printre care antrenorul Toni Petrea, preparatorul Thomas Neubert şi jucătorul Andrei Miron. Acum, miercuri, alţi trei fotbalişti au fost depistaţi pozitiv la FCSB: Florin Tănase, Darius Olaru şi Iulian Cristea.

Ovidiu Kurti, Marius Popa, Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Mihai Stoica, Bogdan Stoica, Marius Ianuli şi jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea sunt toţi cei testaţi pozitiv cu COVID-19 la FCSB.

Afla mai multe despre: ioan andonefcsbfc voluntaritestecovid-19 

viewscnt
Articole similare