Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A avut oferte din Germania şi din Liga 1, dar Mircea Rednic l-a convins imediat: ”E foarte cunoscut în Belgia, nu am ezitat”

EXCLUSIV | A avut oferte din Germania şi din Liga 1, dar Mircea Rednic l-a convins imediat: ”E foarte cunoscut în Belgia, nu am ezitat”galerie foto

Superliga

Comentarii

Mamoutou N'Diaye spune că a avut oferte atât din Liga 1, cât şi din Germania, dar a ales să semneze cu Dinamo deoarece îl cunoştea foarte bine pe Mircea Rednic şi dorea să lucreze cu el. În vârstă de 29 de ani, N'Diaye a semnat cu Dinamo la începutul acestui an.

Mamoutou N'Diaye este unul dintre jucătorii pe care Mircea Rednic i-a adus cu scopul de a forma o echipă care în sezonul viitor să aibă forţa să se lupte la titlu. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani spune că n-a fost greu de convins să vină la Dinamo, deşi a avut o ofertă chiar şi din Germania:

”(Îl ştiai pe Rednic înainte să vii aici?) Da, îl ştiam. În Belgia este un antrenor foarte cunoscut. După ce am vorbit cu el am decis să vin aici. A mai fost o echipă de aici care m-a dorit, dar şi una din Germania. Dar am văzut cine este antrenor, am vorbit cu el şi am făcut alegerea foarte repede. Nu am ezitat, nu m-am mai gândit la altceva. Cei care m-au contactat, agenţilor, le-am zis direct că merg la Dinamo.

(Ce ştiai despre România înainte să vii aici? Este o schimbare mare pentru tine) Da, este o şansă uriaşă. În orice caz, citisem diverse în presă, au mai fost şi alte cluburi care m-au contactat în anii trecuţi, dar antrenorul a fost motivul pentru care am venit la Dinamo. Am jucat contra lui la Gent, el a fost la Gent când eu am fost la Zulte. L-am întâlnit şi la Mouscron, când eu eram la Anvers. Deci îl ştiam foarte bine.

Dinamo este un mare club, o mare provocare şi ştiu că are ambiţii foarte mari. Când am fost la naţională, am jucat alături de Keita, de la Barcelona, de Sakho, în Anglia... toţi jucători de la naţională erau în marile campionate. Doar eu, care jucam în Belgia”,
a declarat Mamoutou N'Diaye pentru Telekom Sport.



În vârstă de 29 de ani, Mamoutou N'Diaye este mijlocaş central, a început fotbalul la Jeanne d'Arc FC (Mali) şi a jucat apoi pentru Gent, Mons, Zulte Waregem, Antwerp şi Ohod Al-Medina.

 

Afla mai multe despre: mamoutou n'diayedinamo 

viewscnt
Articole similare