Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A decis deja FRF unde merge titlul? Dezvăluirile lui Cristi Balaj. Momentul în care cluburile din Liga 1 au început să devină suspicioase

EXCLUSIV | A decis deja FRF unde merge titlul? Dezvăluirile lui Cristi Balaj. Momentul în care cluburile din Liga 1 au început să devină suspicioase

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj susţine că a auzit zvonuri cum că CFR Cluj ar fi ajutată să devină din nou campioană. Fostul mare arbitru spune însă că nu are atât de multă încredere în aceste zvonuri.

CFR Cluj este şi în acest sezon principala favorită la titlu, chiar dacă a pierdut primul loc în favoarea lui Gaz Metan Mediaş. Însă Cristi Balaj susţine că celelalte cluburi au început să se plângă de faptul că ”feroviarii” ar fi ajutaţi şi de FRF.

Fostul mare arbitru spune că toată această situaţie a pornit de la apropierea care există între oficialii lui CFR Cluj şi cei ai FRF. Mai ales că reprezentanţii campioanei au fost văzut în preajma angajaţilor FRF pe parcursul Campionatului European de Tineret.

”Vreţi să vă spun de unde a plecat scandalul legat de CFR, de arbitraj şi aşa mai departe? (De la meciul cu Astra?) Nu. În campionatul acesta chiar. Pentru că persoane din anturajul clubului, de bună credinţă, nu contest, au fost văzute în preajma oficialilor de la Federaţie, la turneul U21. Persoane din Cluj, care se înţeleg bine cu oficiali ai CFR-ului, sunt prezente mai tot timpul la meciurile echipei naţionale. Celelalte cluburi, care sunt în lupta pentru titlu sau la play-off, eu le-am auzit când se plângeau pentru că au tradus şi chiar au fost persoane care s-au exprimat, dar mi-e greu să cred că e adevărat, că au cale liberă CFR spre titlu”, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare