Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A doua ediţie a turneului ”Cupa Primăverii” la hochei: ”Echipele sunt motivate. Cu ambiţie, vor putea ajunge până la seniori”

EXCLUSIV | A doua ediţie a turneului ”Cupa Primăverii” la hochei: ”Echipele sunt motivate. Cu ambiţie, vor putea ajunge până la seniori”

Hochei pe gheață

Comentarii

Hocheiul românesc îşi pregăteşte de acum viitoarele staruri! Turneul ”Cupa Primăverii”, organizat de Steaua Rangers, a ajuns la a doua ediţie, iar micii hocheişti par mai dornici de afirmare ca niciodată.

”Această ediţie aduce un concurs de opt echipe pe două grupe. Fiecare cu fiecare joacă, după care, în funcţie de scorurile pe care le-au avut între ele, vom stabili calificatele. Sunt la categioria U12, sub 12 ani, dar observăm că sunt şi copii care vor tinde către această catregorie de vârstă venind de la categoria under zece şi ne dorim să iasă un turneu foarte frumos. Se vede şi atmosfera este foarte plăcută, echipele sunt implicate, motivate, au emoţiile necesare pentru a desfăşura un turneu foarte reuşit.

Sunt convins că dacă vor avea în continuare aceeaşi ambiţie minunată pe care o au acum, atunci vor ajunge într-o echipă naţională de la categoria de under 18, 20, până la cea de seniori. Dacă vor avea motivaţie, atunci vor reuşi”, a spus Gabriel Răducanu, antrenorul celor de la Steaua Rangers.

Afla mai multe despre: cupa primaveriisteaua rangers,  

viewscnt
Articole similare