Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A făcut istorie în Spania, este prieten cu Mutu şi a rămas impresionat de generaţia lui Hagi: ”Am fost de multe ori în România”

EXCLUSIV | A făcut istorie în Spania, este prieten cu Mutu şi a rămas impresionat de generaţia lui Hagi: ”Am fost de multe ori în România”

Echipa națională

Comentarii

Djalminha, brazilianul care a scris istorie pentru Deportivo La Coruna la începutul anilor 2000, spune că este prieten cu Adi Mutu şi-l admira pe Gică Hagi când juca fotbal. Ajuns la 47 de ani, fostul mijlocaş ofensiv susţine că a vizitat de multe ori în România.

Djalminha este o legendă la Deportivo La Coruna. Fostul internaţional brazilian a făcut parte din echipa care i-a adus lui Deportivo primul titlu din istorie, în anul 2000: ”Trofeele pe care le câştigi în carieră sunt mereu frumoase.  Şi trecerea mea prin Spania, la Coruna, a fost foarte marcantă...Cu o echipă în acele vremuri... Da, noi am reuşit să câştigăm unicul titlu de campioană din istoria clubului şi asta a fost foarte marcant”, şi-a amintit Djalminha, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Reporter: Dacă vorbim despre fotbalul românesc, care este primul nume care îţi vine în minte? Sau ce generaţie?

Djalminha: De ce îmi amintesc eu bine este de generaţia lui Hagi. A fost generaţia care a jucat într-adevăr un fotbal foarte frumos, foarte plăcut, îi urmăream mult din Brazilia. Am fost de multe ori în vizită în România, am prieteni acolo. Pe Mutu, cu care m-am simţit bine nu numai în România, ci ne-am distrat şi în alte ţări.



Reporter: Ai vreun mesaj pentru Mutu?
Djalminha: Vreau să-i trimit o îmbrăţişare mare şi să-l anunţ că, atunci când mai merg în România, cu siguranţă o să-l sun ca să stăm de vorbă şi să ne amintim de vremurile bune.

Îţi poţi imagina iar un Mondial fără România?
Djalminha: E păcat, pentru că fotbalul românesc este unul care caută tehnica şi calitatea, e foarte asemănător cu cel brazilian şi e păcat că România, încă o dată, va fi în afara Campionatului Mondial.

Djalminha a rămas impresionat şi de ce a realizat Gică Hagi cu Viitorul: ”Mi se pare frumos, e important să creşti tineri, ca să poată exista o generaţie viitoare şi să te gândeşti la Campionatul Mondial din 2022”.
 

Afla mai multe despre: djalminhagica hagiadi mutu 

viewscnt
Articole similare