Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A făcut pact cu „Diavolul”! :O Cum a renunţat un fotbalist român la Real Madrid pentru AC Milan

EXCLUSIV | A făcut pact cu „Diavolul”! :O Cum a renunţat un fotbalist român la Real Madrid pentru AC Milan

Superliga

Comentarii

Nu a prins AC Milan-ul lui van Basten, Gullit şi Rijkaard, care o spulbera pe Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, dar tot a dezvoltat o dragoste imensă pentru echipa de pe San Siro. Născut în 1995, Adrian Păun a dezvăluit pentru Telekom Sport cum a făcut pact cu „Diavolul Milanez”.

Într-o perioadă în care majoritatea fotbaliştilor tineri ţin cu echipe care domină fotbalul european precum Real Madrid, FC Barcelona, Juventus sau Liverpool, Adrian Păun e un jucător atipic. Fotbalistul lui CFR Cluj este un mare fan al lui AC Milan. „Diavolul Milanez” are un palmares fantastic, dar în ultimii ani se zbate în mediocritate în Serie A. 

În perioada în care mijlocaşul campioanei României începea să ţină cu „rossoneri”, aceştia jucau finale de cupe europene, dar interesant este motivul pentru care Milan i-a intrat la inimă lui Păun. 

„Fratele meu mai mare ţinea cu AC Milan, eu eram fan Real Madrid, erau jucători galactici la Real şi îmi aduc aminte că după finala din 2003, când AC Milan a câştigat la penalty în faţa lui Juve şi mi-a făcut în ciudă şi am început să plâng.

Am zis, gata, de astăzi ţin şi eu cu AC Milan pentru că nu mai vreau să râdă fratele meu de mine şi era o echipă extraordinară şi de atunci pasiunea pentru AC Milan pe care o am şi acum”, s-a destăinuit Adrian Păun reporterului Telekom Sport.

AC Milan nu a mai câştigat un titlu din sezonul 2010-2011, iar într-o finală europeană nu a mai ajuns din 2007, atunci când s-a răzbunat pe Liverpool pentru coşmarul de la Istanbul, din 2005, şi a câştigat pentru a şaptea oară trofeul UEFA Champions League. Chiar şi aşa, perioada neagră prin care trec acum italienii nu îl împiedică pe Păun să asiste chiar de pe San Siro la meciurile favoriţilor săi.

„(Cum a fost pe San Siro?)
Am rămas marcat să văd părinţi care veneau cu copii, oameni de toate vârstele care se bucurau de fotbal şi îmi aduc aminte că era un meci cu Chievo, adică nu un meci foarte important. Stadionul plin, am rămas plăcut surprins şi sper să ajung cât mai repede să văd un nou meci, poate un derby.

(Despre problemele de la AC Milan)
Pot să spun că am suferit mult, multă lume mă tachineză, dar atunci şi mai tare vrei să demonstrezi că eşti aproape de echipă şi atunci se văd suporterii adevăraţi”
, a fost declaraţia sinceră a mijlocaşului de 24 de ani.

La fel ca pentru majoritatea fanilor lui AC Milan, toate speranţele lui Păun se pun în revenirea lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a marcat deja un gol în primele sale patru partide jucate în acest sezon de Serie A.

„Ştiam că o să ajute echipa venirea lui, s-a văzut că de când a venit el am reuşit doar rezultate pozitive şi eu sper la un loc de UCL.

(Visezi să-i ai ca adversari asa cum i-au avut cei de la Craiova?)
Atunci mi-a părut rău că n-am picat noi cu AC Milan şi îmi aduc aminte că după ce ne-a eliminat Dudelange, ei au picat în grupă cu AC Milan. Puteam să fim noi în locul lor, dar mai sunt meciuri şi sper să-i întâlnim în viitorul apropiat. 

(Cu cine ai face schimb de tricouri?)
Dacă ar fi Ibra, cu siguranţă cu el! Dacă nu, de la oricine, nu sunt pretenţios”
, a încheiat optimist Păun interviul pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: milanreal madridpauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare