Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost aproape să rateze transferul carierei: ”Mircea Lucescu mi se părea că e om rău!” :) Ce s-a întâmplat mai departe

EXCLUSIV | A fost aproape să rateze transferul carierei: ”Mircea Lucescu mi se părea că e om rău!” :) Ce s-a întâmplat mai departe

Top Interviuri

Comentarii

Claudiu Vaişcovici a făcut carieră la Dinamo, unde a jucat între 1987 şi 1990, dar a fost aproape să rateze transferul în Ştefan cel Mare. Motivul? Îi era teamă de Mircea Lucescu. :)

Alexandru Săbău l-a avut invitat în ediţia din această săptămână a TOP Interviurilor pe Claudiu Vaişcovici, unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut Dinamo la finalul anilor '80. Însă cariera acestuia ar fi putut fi alta. Vaişcovici spune că a refuzat transferul la Dinamo, deoarece Mircea Lucescu - cel care era atunci antrenor în Ştefan cel Mare - îi inspira teamă.

”Dinamo tot voia să mă ia şi eu nu voiam să vin înspre Dinamo. Mi se părea că nu pot eu să mă înţeleg cu 'nea Mircea Lucescu. Era el la vremea aia tânăr, brunet, creţ, mai încruntat şi mi se părea că e om rău. (Şi până la urmă aţi ajuns la Dinamo). Şi până la urmă m-au trecut la ordin. Eu n-am semnat nici o hârtie de transfer la Dinamo. Ei m-au luat aşa, prin învăluire. Nu-mi pare rău. (57 de goluri, event, aproape un gol la un meci). Eu am 58, dar ţi-am spus că mi-a luat cineva unul. Nu era nimeni tartor (n.r. în vestiar). Era 'nea Mircea tartor. El era şeful. Când spunea el o vorbă, toată lumea se conforma. Nu mai era loc de întors.

Atunci, în 1988, în ianuarie, când am venit la Săftica la masă, mâncam ciorba aşa şi mă uitam pe deasupra sprâncenelor, aşa, la colegii mei. Stăteam la masă cu fotbalişti care aveau meciuri în echipa naţională câte nu aveam eu în Divizia A şi B. Alexandru Nicolae, Cămătaru şi regretatul Ilie Balaci. Cu ei stăteam la masă. Eram al 4-lea la masă”, a declarat Claudiu Vaişcovici în cadrul emisiunii TOP Interviuri.

Afla mai multe despre: top interviuclaudiu vaiscovici 

viewscnt
Articole similare