Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost confirmat interesul pentru Ţucudean: "Există foarte multe discuţii". Unde poate ajunge atacantul lui CFR Cluj

EXCLUSIV | A fost confirmat interesul pentru Ţucudean: "Există foarte multe discuţii". Unde poate ajunge atacantul lui CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean este în cea mai bună formă a carierei, iar cum luna ianuarie în lumea fotbalului este sinonimă cu perioada de transferuri, ofertele au început să vină pe adresa celor de la CFR Cluj, iar acestea au fost confirmate de unul dintre consilieri preşedintelui Marian Copilu.

Aflat în studioul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, Marius Bilaşco, care este în conducerea campioanei, a confirmat ofertele pentru George Ţucudean, dar momentan nu s-a ajuns la nicio înţelegere: "Există foarte multe discuţii în jurul lui, dar nu s-au ridicat la nivelul aşteptat al ambelor părţi. Nici pe el nu l-au mulţumit în totalitate, nici pe club", a spus Bilaşco pentru Telekom Sport. 

Întrebat despre oferta celor de la Lyon, Bilaşco nu a negat interesul francezilor, dar a respins suma de 6-7 milioane de euro, care s-a vehiculat în presă: "Nu este vorba de atât", au fost cuvintele lui Bilaşco. 

11 goluri a marcat Ţucudean în acest sezon, pentru CFR Cluj, în 22 de meciuri. 3 milioane de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: george tucudeancfr clujtransferlyon 

viewscnt
Articole similare